Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1.Nick z gry: Elitoss 2.Data otrzymania bana: 23.03.2019 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Może...
Ja tak samo jak moi poprzednicy.
I jeslisz myslisz, ze na cv każdy jest dzieciakiem, to sie mylisz
Wiesz, dla mnie survi jest nudny, na cv robię fajne rp, a na survi tylko pare razy wszedłem ;v
Hmmm, może nie jestem nowym graczem, ale gram na ocv. Dlatego mnie nie znasz ;v Założę się, że jakbyś grał na creativie to byś mnie kojarzył
My razem go budowaliśmy, pamiętam gdy miałem zbudować wieżowiec w likenbydzie, a ty sie przyłączyłeś do budowania, i razem nam wyszedł. Że on był...
Konkurs? 5 dni do końca? W końcu przyda mi się pusty Likenbyd Tower. Ryba zgłasza się! /p h:3 Elitoss (Ten biały wieżowiec, na końcu działki <3)...
Również nie polecam, nie lubię osób które udają twojego przyjaciela, a potem niszczą cały twój dorobek w mc.
Ryba oceni ci podanie, więc słuchaj. Trochę młoda jesteś. Bardzo duży minus, co netykietę można jakoś wybaczyć, to reklama innego serwa jest...
Wróciłem, po 3 miesiącach przerwy. Pewnie i tak nikt mnie nie pamięta, bo sami nowi gracze ;/. No także ten, pozdro dla ajsa i drona bo z nimi...
hlaaaa
Rei San też pamiętam ;)
Że żyrafa ciągle żyje to się nie spodziewałem ;o.
Ktoś mnie jeszcze pamięta? ;v
Skończyłem grać na Jabłku, a jaka to prośba ?
Narka Creative322. Pamiętam jak na starym cv zobaczyłem wissengard, tak byłem podjarany że teraz ciągle buduje państwa itp. Byłem w waszym rp...
Hmmm powodzenia.
Co do podania, za krótkie. Chodziło o tryby na c.a . Zgubiłaś komendy. Dlaczego tak uważasz? Na jakim? W tym punkcie powinno być najwięcej...
No elo xD
No narka somsiedzie, do somsiada kiedys na pewno wbije ;P