Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Solipsyzm
omne lumen potest extingui intellectus est lumen intellectus potest extingui
a to mondre akurat
?
thats how life works, you die at the end
siema fajny nick
"Czas to arbiter, który nie gra fair" Przy okazji wytłumacz na czym polega aluzja "Życie to jest ciągła walka o przetrwanie.", bo mi kojarzy się...
Gdzie chcesz. Gdziekolwiek
Zbudujemy coś kiedyś?
1. Nick w grze: Wulf__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: BluemiePL 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 02.05.2019r 5....
1. Nick w grze: Wulf__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Kuba_Ajden 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 09.04.2019 5....
1. Nick w grze: Wulf__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: OceniamSerwer2 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 09.04.2019...
1. Nick w grze: Wulf__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: QuuXil 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 08.04.2019 5. Opis...
Jeśli jakimś cudem się dostaniesz, to będę poważnie oburzony na ten serwer. Jeśli się tak stanie to jako następny składam podanie...
1. Nick w grze: Wulf__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: vapus1320 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 08.04.2019r 5....
1. Nick w grze: Wulf__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: AMDEUSZ 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 06.04.2019r 5....
1. Nick w grze: Wulf__ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: valij 3. Serwer: (np. survival/creative) creative 4. Przybliżona data: 06.04.2019 5. Opis...
Co my tutaj mamy: Podanie: Nie chcę tu nikogo atakować z powodu jego wieku, - bo nikt nie miał wpływu na to kiedy się urodził - ale nie udawajmy...
Przykład Aladeen'a. Ma tylko jedną wiadomość na forum z czego jest to jego podanie. Założył konto na forum tego samego dnia co złożył podanie....
Pozwolę sobie ocenić na razie jedynie odpowiedź Skyrafa co? Ja przepraszam bardzo, ale od kiedy pomaganie na siłę jest złe?(jeśli w ogóle...