Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Napiszcie na support, zresetuję hasło ręcznie jeśli email się zgadza.
Nie po to zrezygnowałem z Vipa aby teraz robić jakieś premium+, jedna ranga płatna to mniejszy zapierdziel w uprawnieniach.
Widzę że three usunął screena areny, albo go nie znaleźliście :D
Tak chciałem jakieś frakcje/gildie czy prędzej hardcore, ale nie wiem czy ktoś by tam grał. To nie jest jeszcze zamknięty plan. Bardzo chętnie...
Co do areny to odsyłam do screena, który kiedyś wstawiłem na karczmie, powinien być w archiwum o ile three go nie usunął. Aktualną arenę mogę ciut...
Czy chciałbyś na trybie Survival przywrócenia starego systemu walki sprzed Minecraft 1.9?
Sprawdziłem i działa nowe hasło działa od razu po zmianie, trzeba uważać bo jest tam spacja https://scr.hu/vP1vyR Musisz robić coś nie tak, jak...
Spróbuj zresetować hasło jeszcze raz, nie jest możliwe by nie działało.
Dodałem dla świata otwartego.
Wkrótce zmienimy zasady usuwania działek, gdyż faktycznie miejsca jest dość. Niestety to nie będzie działać wstecz.
Wydaje się że teraz powinny zadziałać, jednak wymagane jest przelogowanie się po zmianie.
Przymierzamy się do przywrócenia wpłat PSC w sklepie, z pomocą usługi dotacji dla YouTuberów/Streamerów, którą świadczy zewnętrzna firma...
Odpowiadając na ciągłe pytania: Skiny są zaktualizowane do najnowszej wersji, jednak nie działają mimo to nadal prawidłowo. Nie jesteśmy w stanie...
Nawiasem mówiąc wersja Windows10 i PocketEdition jest obsługiwana przez te same serwery PocketMine-MP ;) Chociaż ja uważam, że gra na dotyku to...
Odwołuję do ostatniego screenu, który wstawiłem w karczmie. Aktualna arena nie bedzie zmieniana.
Nie wprowadzajcie w błąd. Przenoszenie rang jest możliwe jedynie przy starych rangach stałych. Tymczasowej nie przenosimy.
Z uwagi na częste pytania odnośnie ts3, został uruchomiony w trybie "awaryjnym". Serwer nie został naprawiony, i nadal może się wyłączać. Automat...
Przecież trwa jeszcze... ale niedługo koniec.
Dodałem, jak się wygeneruje to będzie na stronie.
164G /home/overviewer Już i tak dużo zajmują, ale zobaczę.