Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Jednorodzinny :) Gościnny udział w Hell's Kitchen czy Top Chef?
Tak Lubisz tworzyć pluginy/skrypty itp.?
Decyzję pozostawiam osobie banującej, ale chciałbym poinformować, iż nie ma takiego czegoś jak odkupienie swoich win poprzez reklamę na innych...
Problem nie został jeszcze rozwiązany z uwagi na to, iż czekamy na aktualizację bota. Na tę chwilę nie ma możliwości wyłączenia funkcji...
Zbanowany, dzięki za zgłoszenie :)
Kopaliście na xrayu, więc zagrasz sobie za tydzień. Zamykam.
Nie żądamy dowodów, ponieważ gracz się sam przyznał, zamykam :)
Zbanowany, dzięki za zgłoszenie.
Na czacie wyskoczył AntiXray, więc się do Ciebie teleportowałem. Po wykopaniu pierwszego złoża diamentów, wybrałeś się do drugiego. Mam rozumieć,...
Zbanowany. Pamiętaj, że screen nie może być przycięty!
Zbanowany/a. Następnym razem pamiętaj o prefixie!
Postęp prac nad trybem RealMC znajduje się tutaj: http://craftapple.pl/forum/thread-3050.html Tryb ten wymaga dużo pracy, więc prosimy o cierpliwość.
Wszystko powinno być już okej.
Otrzymałem dowody od banującego Moderatora i śmiało mogę stwierdzić, że ban jak najbardziej słuszny. Zamykam.
Widzę, że nie każdy zrozumiał, dlatego pozwolę sobie wytłumaczyć*. Nie chodzi o to, że zamiast bana będzie trzeba wykopać jakąś ilość cobbla....
Oboje wiemy, że bardzo zależy Ci na tej randze i z każdą kolejną próbą starasz się coraz bardziej. Na serverze widzę Cię dosyć często i nie da się...
Zbanowany.
Unbana nie ma. Masz szansę gry na innym nicku, to ją wykorzystaj.
Takie coś jest dozwolone/brak wzoru.
Three, przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja. Proszę o kontakt na Teamspeaku.