Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: R_A_P_E_R 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RadiantGuy 3. Serwer: survival 4. Przybliżona data: 20.06.2017 godz: 14:00 5. Opis...
Witaj Nicolo, Podanie w miarę rozpisane i przejrzyste. Napisane prawie bez błędnie i jak na swój wiek, użyty bogaty język. Widać, że troszkę się...
Gdzie to przepadł Nasz ulubiony Gracz :/ ?
Witaj ponownie Błażeju, Jak widzę nadal nie przeczytałeś wzorów, tu m.in. na Podanie na Pomocnika. Link do wzoru:...
Ty tak na poważnie Błażeju, czy zwykły troll? Nawet nie przeanalizuje tego Podania, gdyż większość to (kopiuj, wklej) z innego Podania. A...
Brak wzoru. Bez niego Skarga nie będzie brana pod uwagę. Link do wzoru: https://craftapple.pl/forum/threads/wz%C3%B3r-skarga.1198/
Three wrzuca kandydata na głęboką wodę i woli poczekać długo na tego odpowiedniego niż przyjąć znów kilku, którzy pomagają tylko dla Rangi...
Witaj Aleksandro, Podanie słabiutkie i bardzo ubogie. Z wyglądu też tak trochę słabo, gdyż wszystko jest takie zlepione ze sobą. Błędów...
[ATTACH]
Zanim napiszesz podanie, zapoznaj się ze wzorem --> https://craftapple.pl/forum/threads/wz%C3%93r-podania-na-pomocnika.11/
Przepraszam Cię, ale dobrze się czujesz? Może potrzebujesz pomocy w postaci lekarza, a nikt o tym nie wie. Podaj adres to spróbujemy Ci pomóc...
Witaj Marcinie, Po pełnym przeczytaniu podanie nawet na poziomie. Ale co nie gra? Wszystko! Podanie w jakieś części skopiowane od innych (jak to...
Witaj VonP, Widzę, że jesteś bardzo ciekawą osobą do poznania. Mam nadzieję, że tego czego szukasz to znajdziesz akurat na naszym Serwerze i...
3
2
1
Witaj Jessico, Podanie bardzo ładne, praktycznie nie ma do czego się przyczepić. Widać, że poświęciłaś czas na napisanie niego. Po zachowaniu mogę...
Lisio ;p Budowanie 2/10 PvP -10/10 Charakter 8/10 Ogółem 5/10 ciastkoxdxdxd
Witaj znów Zgrzypol, No cóż, życzę ci miłej gierki i abyś spędził czas z nami jak najlepiej ;). Do zobaczenia w grze!
Każdy czeka ziomuś