Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Bez wzoru nie przyjmą, podanie z miejsca zamkną. Nie polecam, Magda Gessler
http://craftapple.pl/forum/thread-9139.html Wczytaj się uważnie. SVip sam się na to śmieszne premium zamieni
Polaczekk, istnieje coś takiego jak sposób bycia, jest on teoretycznie unikalny dla każdej osoby, każda osoba inaczej nim wpływa na otoczenie....
Po co się w ogóle jeszcze tak starasz? Wszyscy (łącznie z tobą) powinni już wiedzieć, że na tym serwerze praktycznie nie masz życia, twoje...
Piękny wątek. Odnosząc się do pierwszego punktu, są ludzie, którzy nie grają na serwerze i nie mają zamiaru grać, jednak z TS korzystają. Czemu w...
Ja nadal jestem i być będę, tylko to, co dzieje się na serwerze mi się nie podoba, a to, czy mnie tam umieścisz czy nie, tylko od ciebie miało...
Nick w grze: W grze? Inevara, aczkolwiek myślę, że ten punkt powinien pytać o nick na TeamSpeak, którym jest Tchesyo. Do czego wam nick w grze w...
Niebyt
Wyczyścić ekwipunek na nicku, wyczyścić działkę. Oto moja propozycja. Tak to jest, jak próbujesz robić niefajne rzeczy.
No dobra, ze względu na brak nowych pomysłów zdam się na ciebie, jak to wczoraj proponowałeś. Wierzę w ciebie, nothing is impossible.
Tyle razy za tego typu rzeczy ode mnie bana dostawałeś i jeszcze ci się nie znudziło? Pogratulować.
Czyli zostają dwie możliwości- albo masz większe wyzwanie i robisz S.T.A.L.K.E.R.-a, albo muszę ogarnąć co najmniej jedną osobę i zmieniam chodkę...
"coś innego" Znaczy potrzebujesz czegoś ambitnego? Proponuję tak: 1. Moje dane znasz. 2. Jakieś bagna Zony, noc 3. Akcja? Śruby, anomalie, jakiś...
Próżnia
Kłamstwo
Objawienie
Ręka, przenoszona na klawiaturę i kierowana wpływem Gospodarzy, mogąca wyrazić myśli nieogarnialne (wiem, że nie ma takiego słowa) nawet przez ich...
Polaczekk, nie tyle avatar, co zachowanie. Zdarzało mi się widzieć (rzadko, ale jednak) osoby "starsze" mające tego typu avatary.
Czego brakuje? 1. Cierpliwości 2. Pojęcia o tym, co masz tam właściwie napisać 3. Sensu w zachowaniu 4. Oryginalności 5. Szczerości 6....
Faworyzacja