Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
@Aℓвєя¢ιк◦Tђє◦Łєgєηđ, Przestaniesz nabijać posty? Jeśli chcesz Sobie popisać posty na forum, to serdecznie zapraszam do HydePark'u
1. Nick w grze: Standardowo- pat277 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Lol1029 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Na przyszłość dawaj między "Dowód:" a linkiem spacje. Co do skargi, widać reklamę, ale nie co wyżej jest, że Aggie został wyrzucony przez serwer....
Zmień prefix, wtedy skarga pełnoprawnie jest skarga. I z tego co wiem, Kasia (tj. PaniAdmin Sonia) była wtedy na serwerze, ale nie jestem...
Witajcie droga społeczności CraftApple. Wiem, że to jest wątek bezsensu, ale chciałem go już od dawna napisać. Chciałbym wam podziękować, za...
Empi, nie przycinaj zdjęć, Administracja znajdzie reklamę, a przycinanie zdjęć jest zabronione. Jedyne co można zrobić w zdjęciu z reklamą, to...
zNormal, nie przycinaj zdjęć, Administracja znajdzie reklamę, a przycinanie zdjęć jest zabronione. Jedyne co można zrobić w zdjęciu z reklamą, to...
Astareł, nareszcie wróciłeś tu gdzie twoje miejsce. Życze miłego pobytu na forum i dobrej zabawy xD.
Mogę ufundować dodatkowe nagrody i/lub nagrody pocieszenia. Zgloś się do mnie na serwerze
Wydaję, mi się, że ja nie mam tu nic do gadania, ale.... Jestem za UB, należy mu się. Jest on graczem stałym na tym serwerze, jest już tu bardzo...
Skarga bez wzoru, dodaj do skargi odpowiedni prefix i wzór, wtedy skarga zostanie rozpatrzona.
Ehh... trudno tu stwierdzić... Osoba naprawdę godna podziwu, cierpliwa, spokojna. Niestety, przez nieznajomość regulaminu zmniejszyłeś swoją...
Pomysł ciekawy i przydatny. Na creativie z tego co pamietam była ta komenda, i chyba nadal jest. Jest to ciekawe ułatwienie, i fajnie że znalazłes...
Co do tabliczek, to Administracja je na pewno zniszczy jak najszybciej, a jeśli chodzi o koxy, to polecam zjeść. :D @Gracze nie mają bana....
@Lejdeczka, ale czy ty nie widzisz różnicy? Ta sytuacja miała miejsce niedawno, więc ustawiamy te zdjęcia, a jak ty to mówisz Święto...
Witajcie drodzy gracze CraftApple. Jak pewnie dużo z was wie, było akty wojny na Francję. Możemy wspierać Francję w tym trudnym dla nich czasie i...
Niski wiek [Minus] Podanie mało rozbudowane [Neutral] Nawet ciekawe podanie [Plus] Podanie neczytelne (chodzi o budowe, powinno [Jak dla mnie]...
Jestem na Nie. Pewne punkty są nie na temat [Minus] Brak doświadczenia [Neutral] Administracja nie zalicza się do ekipy, co świadczy o...
:D, no należą mi się XD Czekam na serwerze. Można zamknąć wątek.
Jestem na TAK. Podanie jest dosyć ciekawe, lecz jednak trochę za krótkie. Wiek odpowiedni. Fajnie, że chciałeś napisać podanie w języku obcym,...