Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Dobry pomysł ale zawsze znajdzie się jakieś 'ale'. A tym ale to jest to że jak ktoś chce pisać skargę i widzi że już jest a ma trochę więcej ss to...
1. Nick w grze: CreeperPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Szadol_RU (ShadowPL) 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Pierwszy Youtuber na serwerze! xd Dobra, co by tu u Ciebie poprawić. Już wiem: - dodaj jakąś muzykę, jak nie znasz żadnej polecam kanał...
Witaj Ocena: Podanie nieestetyczne Błędy Zerowa aktywność na forum Staż dobry Cytat: Określ swoją dyspozycyjność:Jestem prawie zawsze na serwie...
Szturms, a za sety 4/3 albo jakiś miecz 5/2 czy coś? Dobra, pogadamy na SV w najbliższym czasie.
Witaj Alex Ocena: - Nie widziałem jak pomagasz - Mała aktywność na forum - Podanie nieestetyczne - Miły - Ostatnio próbowałeś oszukać...
Dobra, Witaj! Przeczytaj Regulamin i to tyle xD Pozdro ^^
Witaj! Ocena: - Jesteś nie miła - Nie pomagasz - Mała aktywność na forum - Błędy - Podanie nieestetyczne - Mało obowiązków Pomocnika Nie mam co...
Witaj, Ocena: Zerowa aktywność na forum - Podanie bardzo brzydkie, nie do odczytania Nie znasz komend pomocnika Nie znasz uprawnień...
Witajcie, Chciałbym ogłosić że mam kilka setów diax 4/3 i 4/3/1 na sprzedasz na serwerze survival: - diax set ochrona 4 niezniszczalność 3 - 40...
Iron_Man ok jest już otwarte. Oczywiście wieżę że nie masz cheatów bo po co komu cheaty jak ma range PREMIUM? bo ja nie wiem. Jak najbardziej...
Witajcie, W tym wątku opowiadajcie śmieszne historie które przydarzyły się w Waszym Życiu. Zabawa ma na celu lepsze poznanie nasz wszystkich :)...
Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Twoich 15 urodzin, Zdrowia, Szczęścia, Pomyślności Nasz Kochany Asfalcie :3
1. 1/10 2. 1/10 3. 1/10 Ogółem mocne 1/10 :D ^ Kolega `wyżej I Pozdro ^^ I
Fajne ciekawostki TheBonnie Miałem coś powiedzieć............ A, już wiem. W poprzednich ciekawostkach mówiłeś że najwięcej pozytywnych...
Witaj Kasia Ocena: - Byłaś karana - Nabijasz posty pod podaniem - Podanie ładne i estetyczne, ale są błędy - Widuję Ciebie na serwerze, ale...
Witaj Ocena: Podanie ładne i estetyczne + Długo staż na serwerze, a nie karana + Mała aktywność na forum - Pomagasz + Wiek A...
Miałem już pisać skargę ale już jest więc chce dodać kilka ss: 1. 2. 3. 4. 5. Wnioskuje o perm dla tego gracza.
1. Nick w grze: CreeperPL 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: KoDzoMen_xD 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data:...
Witajcie! Mam propozycję dotyczącą forum, chodzi mi o to że jak na serwerach TS jak i MC jest ranga Pomocnik to na forum też mogłaby taka być....