Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Pradziadek. Skąd wiesz, że xKaroo ciągle wchodzi na forum?
Skoro to wątek o memach... [img] Hue
Albo "Polecam /ignore" XD
Bye bye ;c Wróć czasem, poszpanuję troszkę swoimi działkami na cv B)
Naprawdę? Skąd wiesz, że twoje zwierze widzi na kolorowo?
Widziałam... Skąd wiesz, że kiedyś były dinozaury?
Kasiu... To ty że Szczecina?! Odwiedzę Cię, bo mam blisko XD Rozpisywać się dzisiaj nie będę. Jestem na TAK. Jesteś osobą przyjazną i miłą. Nie...
Aha, bez komentarza. DO ZAMKNIĘCIA Nawet nie składaj kolejnego podania, bo i tak się nie dostaniesz. Pozdrawiam SnowS
Hej ponownie Kaśka iks de ;>
A co z klawiaturą Pomocnika? XDDD Dobre Three, dobre XD
Tja? To nie były "cheaty" tylko spam, naruszanie netykiety etc. Wiem dokładnie, co się tam działo, więc zadziałałam gdyż to przeszkadzało innym...
Witaj, Nawet, nawet... Ale mnie nie przekonałeś... Za krótko :( OCENA KOŃCOWA - Udzielasz się na forum (Bany oraz skargi), - Wiek, - Staż...
Gracz dostał kicki, mute i poprzedzając to kilka upomnień, które i tak nie poskutkowały. Narazie będzie spokój :)
@BonBon Ciii, zanim ktoś się skapnie.
1) Propozycja Najs, dobre, przyda się. 2) Propozycja Też: Najs, dobre, sprawdzi się. 3) Propozycja To już jest. W tym "liczniku" expa....
Zamieniam się w Ajnewarego >.< Kotlecik na drogę :3 3maj się tam, wracaj kiedy chcesz iks de. Pamiętaj - RP czeka xD
Skąd mam tą pewność?... Skąd wiesz, że jesteś dziewczyną/chłopakiem?
1. Nick w grze: SnowSGirlFun 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Hajpiksel 3. Serwer: (np. survival/creative) Survi 4. Przybliżona data: Dziś 5. Opis...
1. Nick w grze: SnowSGirlFun 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Shadow_Buuuzi 3. Serwer: (np. survival/creative) Survi 4. Przybliżona data:...
Oglądam YT. Skąd wiesz, że nie pochodzisz z małpy?