Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Czarny XD
Ten kto mieszka gdzieś niedaleko mnie, tylko nie chce powiedzieć gdzie. Ps.Gdzie mieszkasz? XD
#Znajomy Z Neta
Ale mi chodzi o to poniżej ਵਧਾਈ - Nie widać tego czy co?
SnowS jaki to język bo nie powiedziałaś na to co napisałem?
Chiński :P Zdanie jest tutaj SnowS: ਵਧਾਈ
124 grał i nagle postanowił porozmawiać z ThefreshPL, dostał zawału.
No nie wierze, napisałem tyle i już miałem odpowiedzieć ale mi wyłączyli więc piszę od nowa :( Moje Zdanie: Plusy: - Wiek - Podanie...
Witaj xawery_ Myślę że dobrze ci się bedzię grało na CA, a w wolnej chwili przeczytaj Regulamin Serwera Ps. Popraw ortografie i gramatykę :) i...
Sky Blockowiec :P
@Gallus tak zablokowało, ale tylko na creative, ponieważ były spore lagi na spawnie @Kruku Też mam ten problem kupiłem pewną ilość prochu...
Ten pomysł nie jest dobry, ponieważ jak ktoś szybko pisze to ma problem, a tych co spamią można ukarać, albo upomnieć, ten pomysł bardzo utrudni...
Nie aktywna na forum :P
119 postanowił zwiedzić dno oceanu. Utonął
Life Apple zostało usunięte z gry. Nic nie chcę
- Podanie nieestetyczne, bardzo dużo błędów - Brak aktywności na forum, tylko 2 posty którymi są podania - Gram na survival, więc nie wiem czy...
Witaj, Perczi Nie widziałem ciebie w grze, bo dopiero zaczynasz grać, ale nie powiedziałeś na jakich trybach grasz. Oto moja ocena: - Mała...
To zaczynamy! - Podanie nieestetyczne - Nie odpowiedziałaś na kilka pytań - Nie znasz regulaminu, oszustwa nie są karalne - rly? nie wiesz...
kotleta kot
- Kłamstwa, kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa, CraftApple nie było w 2009, a minecraft nie było jeszcze 2008, a po za tym wychodzi że w wieku 4 lat...