Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Ban permanentny. Dodatkowo BanIP. Dzięki za zgłoszenie oszusta.
Zbanowany na 7 dni. Dzięki za zgłoszenie oszusta. Przypomnę, iż kolejne takie zachowanie będzie ukarane Banem Permanentnym.
Niestety Ocenzurowany okazał się niewypłacalny. Nagroda przechodzi na kolejną osobę. Termin wpłaty do 12:00 21.08.2016
Zapamiętam Cie jako ogarniętego, zabawnego, obdarzonego niecodziennym poczuciem humoru, niezwykle charyzmatycznego człowieka, który jednak miał...
Od tej chwili używanie Elytry na terenie Areny PvP w celu wydostania się z niej będzie karane jak używanie Oszustw PvP. Jeśli będzie to możliwe...
StanislawBigacz, decyzja w tej sprawie należy do do lucklucky10. Ale myślę, że będzie się ona pokrywała z opisem, który Ci podał Ladavi na...
Ja tylko dodam od siebie, tak dla przestrogi dla wszystkich Graczy, iż złamania Regulaminu nie są nigdy zapominane. Zmiana Nicku, Nowa Edycja,...
Hehe Moja pomiędzy Kruku a Marcinek7, lepiej nie mogło być B) Gratuluję talentu :]
Dzięki za udział w licytacji. Już niedługo zwycięzca stanie się posiadaczem mojej głowy. Nie jest to tak unikalny przedmiot jak ten z Tibia, ale...
Dzisiejszy dzień jest dobrym dniem, bo gdy wyszedłem spod prysznica to czekało już na mnie ciepłe śniadanko <mam_pomysl>
Witej Trfr11, Może pamiętasz pierwszą literkę ? A może miałeś na niego założone konto na forum ? Jeśli miałeś to możesz sprawdzić listę...
januszpawlacz, ale przecież to naprawdę są lizaki ChupaChups ! Jeśli potrafisz zaprojektować je w taki sposób by bardziej przypominały LINK to się...
Zbanowane na 21 dni. Dzięki za zgłoszenie oszusta. Przypomnę, iż kolejny taki wybryk będzie karany banem permanentnym.
Zbanowane na 7 dni. Dzięki za zgłoszenie oszusta. Przypomnę, iż kolejny taki wybryk będzie karany banem permanentnym.
Zbanowane na 7 dni. Dzięki za zgłoszenie oszusta. Oszuście ;) Przypomnę, iż kolejny taki wybryk będzie karany banem permanentnym.