Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Witaj, Niestety na terenie Spawn'u nie ma już miejsca, bo wszędzie leżą ścięte głowy O_o Ale proszę nie przestawaj realizować swoich marzeń i...
Czołem PokeManiacy !! Pewnie wielu z Was już ma super kolekcje Pokemonów w swoich komór...znaczy Pokedex'ach! Czas by Wasi ulubieńcy dołączyli do...
W takim razie poproszę o treść komunikatu, który dostajesz. Inaczej nie ruszymy.
Locyc, mówisz o sytuacji z serwera typu Survival (z ang. walka o przetrwanie). Oszustwa, pułapki, zabójstwa, napady, najazdy, dewastacje są...
42 000 <mam_pomysl>
Proszę o info czy nadal występuje problem. I czy widziecie taki komunikat jak wchodzicie na Creative. http://imgur.com/JLLPz6N
Czy problem nadal występuje ? Jeśli tak to jaki komunikat pojawia się ?
Podstawę wydania Banu podał pat277. Niestety na Twoją niekorzyść działa fakt, iż oprócz nazwy Youtubera jest to nazwa serwisu o tematyce MC....
Cześć, W Ekipie są nadal miejsca. Możesz śmiało do niej próbować dołączyć. Ale żeby to zrobić musisz napisać tutaj [LINK] Podanie zgodne z tym...
Dla Ciebie nie ma powrotu. Nie masz nawet po co prosić w Nowej Edycji Survival'u. Do zobaczenia za rok. Ban pozostaje.
Tak. Wystarczy, że kupisz MC w sklepie internetowym CraftApple Innej możliwości nie ma.
Zbanowani.
A jeśli przez przypadek pytasz o Nową Edycję Survival'u, w związku z moją odpowiedzią na Twoją prośbę o UnBan to wiedz, iż Edycje Survival trwają...
Dodam, iż Zrzut Ekranu zamieszczony w Skardze nie może być w jakikolwiek sposób wyedytowany. Twój aż krzyczy "JA TEŻ MAM TE POTKI!!"
Heh, Gdyby tylko to co napisałeś było prawdą. Niestety już wczoraj biegałeś na Xray'u. Gdy miałem Cie zbanować to akurat dopadła mnie...
Niestety, gdyby to był pojedynczy Ban to możliwe, iż dostałbyś UnBana. Ale w Twoim wypadku to są bany na czterech kontach za przeróżne rzeczy....
Witaj, Przykro mi, że spotkała Cie taka sytuacja jednak Regulamin CraftApple jasno precyzuje, iż w takiej sytuacji Administracja nie zwraca...
Witaj, Rozumiem w jak trudnej sytuacji się znalazłeś. Każdego z Nas denerwuje utrata, nawet potencjalna, czegoś na co długo pracował. Czy to...
Pozwolę się odnieść tylko i wyłącznie do pierwszego postu. Zacznę od zacytowania odpowiedzi, Inevara w temacie o UB elomorelo. Wiem, że to...