Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Jestem na NIE. Nigdy nie widziałem Ciebie pomagającej na czacie. Nie udzielasz się na forum.
Podanie niezgodne ze wzorem. Zapraszam do powtórnego złożenia podania za miesiąc.
Kurka, Będzie mi Ciebie brakowało. Co mi najbardziej podobało się w Tobie ? To, że miałeś swoje zdanie. Nie wiele osób potrafi obronić to w co...
Goldmyth na tym właśnie polega tryb: Survival z Claimowaniem. :) Witaj skądkolwiek żeś się urwał. xD
Chamska akcja reklamowa w stylu tej, którą zorganizowałeś jest, i zawsze będzie, karana właśnie w ten sposób. Ban pozostaje. Myślę, że nie...
Zbanowany na 21 dni. Dzięki za zgłoszenie i ukrycie adresu.
Cześć. A z jak dalekiego wschodu podchodzisz ? :)
2/10 Przydługie. https://youtu.be/-1-z48cJDbc Wideoklip nie przeznaczony dla osób wrażliwych i/lub niepełnoletnich.
Zmieniony na 21 dni. Dozoba na serwerze.
ESC -- > Opcje --> Ustawienia Gry Wieloosobowej --> Czat Sprawdziłeś czy masz włączone ?
Przekaż mi na bezpośrednio. Spakuj, wrzuć gdzieś jako paczka i podeślij link na GG.
Jestem na TAK. Teraz tylko ładnie napisać dlaczego... Po pierwsze masz dystans do siebie, a to baaaardzo ważna cecha u osób, które...
Młodzież. Rozwolnienie czy wymioty ?
Zbanowany. Dzięki za zgłoszenie i ukrycie adresu.
Gdybym miał podejmować decyzję tylko i wyłącznie na podstawie podania to byłbym na NIE. Gdybym miał podejmować decyzję tylko i wyłącznie na...
Ja jestem zdania, iż dobrze zrobiono wyłączając go. Niestety był nadużywany do transportu materiałów na Spawn. Siania terroru w pełnym...
Spójrzcie ilu Nas już jest... 1234 osób lubi CraftApple.pl na Facebooku. Niezwykła liczba prawda ? :-) [img] A Ty jesteś jedną z nich ?...
Sprawa wyjaśniona tutaj Uprzejmie proszę o ogarnięcie się z pisaniem nic nie wnoszących do sprawy postów. Wiecie, ja mam limit ostrzeżeń jakie...