Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
York
Spóźnione najlepszego
To ja też chcę
Ee A kim ty jesteś? Ale żegnaj nieznajomo
Witaj Może i ostatnio na serwer prawie nie wchodzę ale patrząc po opinie co niektórych to nie pomagasz. Nie nabijaj pod podaniem niepotrzebnych...
Witaj A więc, mimo iż od paru dni można mnie nie widzieć na serwerze, możliwe jest iż nie widziałam jak pomagasz. Lecz podobno grasz od czerwca...
Witaj A więc, za mało grasz, nigdy cię nie widziałam mimo iż na serwerze spędzam dużo czasu. A skoro nie widziałam cię w ogóle, oznacza że nie...
Z tego co wiem to msg się nie liczy.
Ym zapoznaj się z wzorem, nie kłam, pograj jeszcze następny miesiąc, wbij czasami na ts, i daj się poznać innym a co najważniejsze, udowadnij że...
Witaj A więc, na serwerze widziałam cię raz może dwa, i jedyne co widziałam to jak piszesz cześć, i to by było na tyle. Nie widziałam byś...
Witaj Po prostu nie. Najpierw jak gracze się klócą i nie działa na nich nic, daje się kicka a nie mute od razu. Nie nadajesz się na pomocnika,...
Żegnaj irbisie
Hejo
Witaj A więc pomagasz, nie wyzywasz, nawet jestes aktywny. Mimo iż jestem często, rzadko widzę czy jesteś czy nie. Mimo iż masz już próbne...
1. Nick w grze: sarathekiller 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MikiZiombel 3. Serwer: Survival 4. Przybliżona data: 31.12.2018 5. Opis...
Witaj. Dołączyłaś 25 października tego Roku więc to od razu skreśla to, żebyś została pomocnikiem. Pograj dłużej na serwerze, wchodź na...
Witaj Nigdy cię nie widziałam mimo iż spędzam trochę czasu na cv. To że cie nie widziałam oznacza to że też nie widziałam jak pomagasz, a na...
Witaj Nie widziałam osoby z takim Nickiem ani razu na serwerze a gram tu już długo. Wydaje mi się że nie ma paru pytań, poza tym podanie pisane...
Patu, ja też miałam takie problemy.i wtedy odświeżalam serwery wszystkie na multiplayer. Wtedy wchodzilam na nowo i działało