Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Raczej nie ,ale kto wie >:D
Wiedzę że tutaj wyszła jakaś "awantura" :P Nie sądzę aby kłócenie się o to kim był były administrator dało jakikolwiek skutek, nie skupiajmy się...
Brak jakichkolwiek informacji :p Wchodzę codziennie na forum żeby sprawdzić czy coś się zmieniło , przydała by się jakakolwiek informacja czy w...
Zgłaszam się! --------------------------------------------- /p h mean --------------------------------------------- Załączam kilka zdjęć...
Witam! Ostatnimi czasy często przebywam na biomie bagnistym i natknąłem się na mały problem. Problem nie jest jakiś wielki ale jednak jest to...
No nawet nawet ta nowa edycja. Szkoda tylko że takie podatki dziwne wprowadzają :P
Witej!...
:)O muszę tu przyznać że cały Dziki Gon jest świetny lecz ta cześć była najwspanialsza w jaką grałem , nigdy żadna gra nie wzbudziła we mnie tylu...
Serwer TeamSpeak Craftapple zostanie niedługo usunięty na rzecz Discorda :) Link do sprawy:...
Skargi bez dowodów nie będą rozpatrywane!
Kurczę no padanie całkiem całkiem , jest trochę sensownych wypowiedzi i nawet dyspozycyjność nie zła. Jednak niestety jestem na NIE...
Ogórki
Nic dodać nic ująć!
[*]
Dokładnie precyzując serwer wykonuje kopie zapasowe każdego ranka koło godziny 5:00 wszystko co zrobiliście po godzinie 5 w środę zostanie...
Pamiętajmy iż nie wiadomo jak złamali zabezpieczenia.Lukę trzeba będzie naprawić inaczej taka sytuacja szybko się powtórzy.
Na początku edycji był crash serwera i większość NPC została usunięta (niestety też mnie to dotknęło) Pamiętam że Lucky dawał jajka NPC jako...
Jak najbardziej jestem za , jedna z milszych i pomocnych osób na serwerze :D
Zaznaczone jest gdy budowla powoduje wysokie zużycie CPU/RAM jednak farma była zoptymalizowana pod tym względem i nie powodowała przysłowiowych...
Witam serdecznie! Sprawa się tyczy usunięcia automatycznej farmy dyń (01.03.2018-wieczorem), Farma nie znajdowała się przy spawnie i nie...