Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
:)
Nie głosuje bo wszystkie opcje mi się podobają albo i żadna nie podoba. Zawsze jest coś z coś. "Serwer tylko dla graczy premium": + Teraz jest...
Ikona tej aplikacji przypomina pokrywę do kosza na śmieci. Nie chciał bym tam wchodzić bo choćby i czasem można znaleźć coś wartościowego lecz...
Witaj, miło czytać po takim czasie. U mnie bez większych zmian czyli kiepsko, może nie najgorzej. Fajnie by znów zagrać w klocki w starym...
Czasem lepiej jest nie myśleć wcale.
1. Waldemar 2. Waldemar 3. Creative 4. 3.1.2019 12:27 5. Reklama 6. [SPOILER] 7. Crytal ma racje :)
Niestety nie udało mi się zrealizować założeń co do projektu budynku. Miesiąc na budowę to jednak trochę mało, więc musiałem ograniczyć rozmiar i...
Od dawna miałem ochotę coś podobnego zbudować. Może coś postaram też się zrobić, chociaż z moją determinacją różnie to może być.
Czy to przypadkiem nie łamie §10 punktu piątego?
Ja bym kupił
Z tego co pamiętam na początku z Bobikowskim viceadminem był BrZ. Dobrze pamiętam z vice MrAstar, ksycho i adsone, która została potem...
Oszustwo! Tu nie ma fuksji!
maksiu07 tak raczej to ty masz rację. Filmowy zwrot "Niech moc będzie z wami" wygląda na szyderczą przeróbkę. A tak w ogóle, dla fanów gwiezdnych...
SnowSGirlFun to nie prawda. Prawda nie potrzebuje kłamstwa by być prawdą.
Demokracja demokracją ale ktoś tym musi rządzić.
Nie ma i nie było nigdy żadnej ewolucji. o_O ile zer... http://potop-exodus.w.interiowo.pl/stworzenie/prawdopodo.html
Ciekawostki sprzed 2014 roku? :p Cześć. Myślałem, że mogę przywołać kilka, niestety, gdy zmieniałem hasło wykasowałem wszystkie screeny :( Za to...
Zalogowałem się 10 minut tego dopiero. Ale ogólnie wygląda bardzo dobrze. Przede wszystkim - nowocześnie (np.:przesuwane panele z obrazkami). Ja...
Poważnie? Na razie oglądam nowe forum :)
Skarg czy podań napisanych takim językiem nie powinno się rozpatrywać. Szanujmy nasz język.