Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Temat kłamie, do rzeczy - Ostatnio na serwerze byłem prawdopodobnie w Lipcu, ale tylko i wyłącznie po to aby się skontaktować z pewną osobą. Jak...
Temat mówi sam za siebie, do rzeczy - zauważyłem że wiele osób robi swego rodzaju posty poświęcone swoim pracom, oferując zrobienie avataru, bla...
Temat mówi sam za Siebie, takie małe rozeznanie - Nudziło mi się, więc napisałem piosenkę, teoretycznie "parodię" piosenki Shawn'a Mendes'a. Mam...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MrNoex 3. Serwer: OpenCreative 4. Przybliżona data: 2018 - 04 - 30, Godzina...
[Post powstał z mojego sentymentu do starej edycji CV] Cześć. Wszystko jest raczej jasne, gdyż temat wszystko wyjaśnia. Takie małe rozeznanie, na...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Frasiuch 3. Serwer: Survival. 4. Przybliżona data: 2018 - 03 - 10 5. Opis...
1.Nick z gry: exploding_tnt111 2.Data otrzymania bana: 2018 - 02 - 28 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: "Nieodpowiednie Zachowanie / Nie...
1. Nick w grze: exploding_tnt111. 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: zmywaqmemes. 3. Serwer: Open Creative. 4. Przybliżona data: 2018 - 02 - 18...
1.Nick z gry: exploding_tnt111 2.Data otrzymania bana: Mute, podkreślam MUTE, otrzymałem ponad 5 dni temu. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania...
Cześć Cześć. Dziś ma zamiar przytoczyć pewną propozycje, t.j - Dodatkowe AC za polecenie serwera. Mniej więcej ma wyglądać to tak - Ktoś, np. Ja,...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MrSpir 3. Serwer: Open Creative 4. Przybliżona data: 2018 - 01 - 27 5. Opis...
Witaj społecznościo serwera Craft Apple. W tym poście chciałbym przeprosić za to wszystko, co zrobiłem. Wiem że swoim zachowaniem nie raz was...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Grzybica_Chuja 3. Serwer: Open Creative 4. Przybliżona data: 2018 - 01 - 27...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: czekoladowa_luna 3. Serwer: Open Creative. 4. Przybliżona data: 2018 - I -...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: ziomekxp 3. Serwer: Open Creative 4. Przybliżona data: 7.I.2018 5. Opis...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Blaze_Crafter 3. Serwer: Open Creative. 4. Przybliżona data: 7.I.2018 5....
Cześć Cześć. Jako, że kolejny raz piszę z telefonu, siłą rzeczy się nie za bardzo rozpiszę. Temat mówi sam za siebie, więc dodam tylko że cena za...
1. Nick w grze: exploding_tnt111 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Domegg 3. Serwer: Open Creative. 4. Przybliżona data: 03.I.2018. 5. Opis...
Imię: Nie wiem. [Nie mam imienia] Dokładny nick w grze: Na co wam to??? Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach...