Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
Obolałe kolana i stawy.... Jaki krem polecacie?
Czy wytłumaczy mi ktoś co za geniusz wpadł na pomysł usunięcia automatycznych sklepów oraz dodania tych aukcji ?? Czy ktoś mi wytłumaczy jak ktoś...
Bedziemy zbierac grzyby.
nic nie bylo nie bedzie kurła niczego. Na tym antyludzkim serverze nic sie nie zmieni. Kremowki ceny ida w gore ludzie zli oszukujom normalnie dzicz.
Witam. Z tej strony Karol Wojtyła znany również szerszej publiczności jako maxser, dzisiaj przedstawię moją propozycje dotyczącą trybu open...
Hej! Siema! Kupie te oto składniki! Oki doki a więc zaczynajmy! Aluminium,proch,kawalki szkła,karnister z benzyną, Oraz jakiś ładny pakuneczek !...
Do szanownej swietej pamieci administracij moze przestaniecie mi usuwac posty bez powodu bo narazie tu wieksza cenzura niz w niemieckim obozie....
W sumie w swoim zyciu gralem w wiele ambitnych gier trudno by mi bylo zrobic top 10 wiec napisze najlepsza gre w jaka gralem i wedlug mnie czemu...
Nie wiem jak dla was ale dla mnie to lekka przesada ze dostajesz bana na 7 dni chocby za pierdniecie nazwy innego servera . Czy to nie jest...
R.I.P Steven Hawking Na zawsze w pamieci slodziaku. Piszcie w komentarzach swoje uczucia . [MEDIA] [IMG] Kiedy inwestujesz 100 punktow w...
Chcialbym sie zapytac czemu kochani kochaniutcy najlepsi swietni swietej pamieci admini i modzi usuwaja mi posty na forum ?!!½½½#¤%&[ATTACH]
okej josef fritzl nie byl nienormalny tylko troszeczke zagubiony a ze klamstwo ma krutkie nozki a prawda zawsze wygrzebie sie z gowna na wierzch...
Kupie dziewczynke do celow psychologiczno fizycznych cena do ustalenia wiek do 7 lat. Cena do ustalenia
Dodali bys cie takie fajne latajace bombowce i moglbym se latac po spawnie strzelac do wszystkich tak piu piu pif ra ta ta ta i jeszcze shreka...
Zrobimy tak jakis mod mnie oglosi na czacie i dostanie po lapie 30% ja wezme 30% a Three jesli sie zgodzi dostanie 40% to jak ukladzik ??
maxser wzorowy gracz na ac me atuty to umiesnione cialo oraz niewyobrazalny skill pvp ktory juz nie raz powodowal ze admini mysleli ze mam...
Dzien dobry mam kilka pytan - Jak umarł stalin ? Czemu nie mozna wsadzac jajka do mikrofali? Ile kosztuje jetpack? Iorweth czy Vernon Roche?
Juz tera na opencreative zostal otworzony potezny ogromny aquapark shallisa2.0! Zeby sie do niego dostac jedyne co musicie zrobic to wpisac /p...
Nowy zimowy hicior 2018 juz niedlugo na dvd oraz itunes! Who's watching Tell me who's watching Who's watching me I'm just an minecraft man...
nick:maxser data bana : 2018-03-04 powod dostania bana- napisalem dla jaj maxser na prezydenta i dostalem bana za reklame xD to raczej nie ma...