Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
mam :3 Masz samochód?
tak ;p Lubisz tictac miętowe?
@XorenX - Zajrzyj do wątku który podesłała Ci GirlGamersPL. Staraj się pomagać, bądź aktywny na forum. Napisz za miesiąc.
Zbyt krótkie to podanie, brakuje kilku punktów. Udzielaj się na forum, pomagaj na serwerze i napisz ponownie za miesiąc ;)
znalazł sposób aby mu pomóc. Obok niego leżała fiolka eliksiru życia, podał mu, ale jak zobaczył co się z nim zaczęło dziać to postanowił uciekać,...
Witaj Marku :)
tak ;d Lubisz chipsy fromage?
MartynaMax - maksio Perm.
Pozwolę sobie zacytować: "Max aka MartynaMax Liczba postów: 236 Dołączył: Jan 2015 RE: Skarga ThreeEyedMaster A ja życzę,żeby serw Alberta...
Zamykam, co do 3 myślę, że nie powinno być za łątwo z tym złotem, i tak jest łatwo..
MartynaMax: warn 50% za przekleństwa oraz tempban 4 dni za pseudoobrazę serwera. Zamykam wątek. Jeśli chodzi o three, proponuję, aby admin...
Te pierwsze chwile jak wkręcaliśmy po północy ^^ Dobrze, że zostałem ostrzeżony bo to by była dla mnie załamka nerwowa xD Ale i tak dzięki za miło...
Elo !:D
Z tym odejściem to był pic... Czemu sie obrażacie o to to ja nie wiem -_- Zamykam [hr] Powiem tyle, nie znacie się na żartach -_- Człowiek chce...
A teraz, proszę ładnie mi tutaj napisać ile osób uwierzyło. Tak szczerze. [hr] https://www.youtube.com/watch?v=TJL4Y3aGPuA <3
w kazdym razie infi został poinformowany o wszystkim.
kajtym, też chciałbym, aby to było prima aprillis ale wiesz, brak czasu, niedługo egzamin zawodowy...
Cześć. W związku z ostatnimi wydarzeniami jakie dzieją się tutaj na serwerze, z przykrością informuję, że odchodzę z serwera. Myślałem już o...
Szczerze? Również wątpię, że to prawdziwa ona... Dobrze ją znałem, a o dziwo w ogóle nie piszemy ze sobą, a mam 100% pewności, że by tak było.. Na nie
beka z typa xD