Nazwy użytkowników oddziel przecinkami.
Dolacz do innych graczy
1. Nick w grze: adam104100 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: radzio225 3. Serwer: (np. survival/creative) sur 4. Przybliżona data: 2015.04.12...
1.Nick z gry: adam104100 2.Data otrzymania bana: 2015-03-27 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: ,,Zabijanie koni na dzialkach innych...
Dokładny nick w grze: adam104100 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Skromnie, bo tak ok. 5 godzin Ile masz lat: 21 w tym roku będzie...
1. Nick w grze: adam104100 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RaddiPL 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 2015-03-10...
Co się stanie jak poziom ostrzeżeń, ten poniżej reputacji osiągnie 100%
1. Nick w grze: adam104100 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: KalakPL 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 03.11 5....
1.Nick z gry: adam104100 2.Data otrzymania bana: 23.10 3.Screenshot z informacją o banie: 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód słówka....
Dokładny nick w grze: adam104100 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Tu jest różnie. Wszystko zależny od dnia, zajęć, obowiązków, ale serwerowi...
Wykonuję intra na youtube, awatary i sygnatury na forum, jest również możliwość 50 subskrypcji na youtube czyli daję ci 50 subów. Kontakt: PW...
Czy można usunąć mi minusową reputację. Dostałem ją bez powodu. Ktoś napisał ,,NIE CHCEMY NOWEJ EDYCJI''
Na wstępie chcę powiadomić wszystkich, że podanie piszę z telefonu i mogą pojawić się błędy. Jak będę miał dostęp do komputera to je poprawię ....
1. Nick w grze: adam104100 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: marcin_wdr 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 10.08...
Mam małe pytanie co się stało z Bobikowskim, bo od 3 miesięcy nie widzę go na serwerze. Przepadł jak kamień w wodzie
Na tablecie mam normalnie nową stronę, ale na komputerze mam dalej starą, a na dodatek działa mi tylko zakładka forum i aukcje
Na początku wątku pisze, że nie wiem w jakim dziale go umieścić więc pisze tu. Do rzeczy. Obecnie korzystamy z hotspotu więc na serwerze mogą być...
Zabawa polega na napisaniu parametrów swojego kompa. Ja zaczynam Procesor: Intel Core I5 Ram: Kingston Hyper 8gb Karta Graficzna: Gigabyte...
Temat o wszystkim i niczym. Pisać na każdy temat. Może ja zacznę:P Gra ktoś może w CS:GO, bo mam rzeczy do wymiany ?
1. Nick w grze: adam104100 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Fri 3. Serwer: (np. survival/creative) survival i creative 4. Przybliżona data:...
1.Nick z gry: adam104100 2.Data otrzymania bana: 23.07.2014 3.Screenshot z informacją o banie: w filmie jest pokazane 4.Sytuacja oraz powód...
Chcemy nowej edycji. Od zera czyli delete wszystkiego nawet aukcji. Zrobimy nowy spawn i inne rzeczy. Od zera do milionera. Chcemy tej nowej...