MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

A więc...

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 30 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Droga społeczności CraftApple.pl
    Chciałbym wam ogłosić istotną zapewne dla was informację. Może coś się zmienić, a może nie. Ja tego na chwile obecną niestety nie wiem, ja się tylko boje waszej reakcji, i jak to się odniesie na styl traktowania mnie.
    Dobra, wracając do tematu.
    Chciałbym serdecznie przeprosić wszelką Administracje oraz Ekipę, ale również was- czyli wszystkich graczy, którzy kiedykolwiek mnie spotkali na serwerach CraftApple.
    Jak widać ostatnio na forum gracz o nicku PostermovieS rozgłasza informację o tym, że moja informacja o wieku jest fałszywa.
    I niestety, muszę mu przyznać rację.
    Mam 14 lat…
    Obawiałem się tego, a najbardziej reakcji.
    Mam nadzieję, że nikt mi nie będzie miał tego za złe.
    Jeśli któraś osoba z społeczności CraftApple, uważa, że moje zachowanie było nieodpowiednie (bo było) to mogę już więcej się nie wypowiadać na forum, a w grze, nie będę utrzymywał kontaktu z daną osobą.
    Wiem, że was zawiodłem, ale serdecznie przepraszam, jak mówiłem.
    Ale myślę, że moim przypadku wiek tutaj wiele nie znaczy, moje zachowanie i konstrukcję zdań są odpowiednie.
    Mam nadzieję, że nikt nie będzie chować urazy do mojej osoby.
    Pozdrawiam pat277

PS. Proszę wszelkie „pretensje” wypisywać do mnie w grze, lub na PW na forum., aby nie robić tutaj spamu.
    Liczę, że nikomu to nie będzie wielce przeszkadzać…

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

Wiesz co ale nie wiem czy wiesz ale miałem taki sam przypadek xd polecam watek Prawda o mnie.Tylko od czasu wstawienia tego watku. tak troche bardzo zmienilem moj tok myslenia wiec ten..

Ja do cb nigdy nic nie mialem i nie bede mial (przynajmniej tak wierze) i liczy sie, tak jak mi mówiono charakter.A ty go masz ! i nie bede tu wgl mowil o dobrym orto int i znajomosci jezyka bo to w sumie obowiazek go znac ale jak wiemy nie wszyscy znają.

W sumie tyle.

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    I widzicie, a wy mówicie, że osoba w wieku 13 lat nie może być pomocnikiem... A to był moderator. Szanuję cię, że umiesz, się przyznać. Masz moje gratulacje.
    Empi, najpierw obejrzyj starsze podania, a potem się wypowiadaj.

4. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    indianajones1899, mało kto tak mówi ;) Yumisiek jest pomocnikiem i jest dobrym pomocnikiem a ma około 12 lat. Wiek to tylko liczba :) Tylko jeszcze zalezy jak kto sie zachowuje indiana.. A co do Twojego podania to raczej nie przez wiek nie liczna ilość osób była na tak.. pat277 fajnie, że miałeś odwagę i się przyznaleś :)

ps. indiana a ja tak tylko wspomniałem, bo mogłem ;)

5. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie mówię o swoim podaniu... Czytaj ze zrozumieniem.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    pat277, ja wiedziałem od daaaaaaaawna. Myślę, że nie tylko ja. Momentami dało się odczuć bardzo wyraźnie. Ciekawi mnie, z czysto akademickich powodów dlaczego zdecydowałeś się zarówno na kłamstwo jak i teraz na przyznanie się. Jeśli nie chcesz odpowiedzieć tutaj to może być spokojnie na PW.

indianajones1899: Ale właśnie jego przypadek jest niestety doskonałym przykładem na to dlaczego osoby o niskim wieku nie powinny należeć do Ekipy.

7. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Ok, wypowiem się.
    Jeśli chodzi o to:
    "indianajones1899: Ale właśnie jego przypadek jest niestety doskonałym przykładem na to dlaczego osoby o niskim wieku nie powinny należeć do Ekipy."
    Jeśli chodzi Ci o ten odwał z tymi banami, mogę Cie to wszystko przejrzyście wytłumaczyć na PW.
    "Ciekawi mnie, z czysto akademickich powodów dlaczego zdecydowałeś się zarówno na kłamstwo jak i teraz na przyznanie się."
    A więc, niczego się nie wstydzę, chodzi o to że, postanowiłem, że czas się przyznać, lepiej jak sam to powiem, niż jak wyjdzie to na światło dzienne przez kogoś sprytniejszego.
    Kłamstwo ma krótkie nogi.

@MsKornel, @indianajones1899, Empi- Dziękuje

Reklama
  8. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Jak już kiedyś na PW wspomniałem, dzięki Tobie mam to na co zasłużyłem:) Nie kryję urazy, bo wiem to od pewnego czasu ;P A ja tak naprawdę nie mam 18 lat :( Mam prawie 19 ;-; Taki suchar na koniec dnia ;p Pozdro wszystkim:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę