MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

aaaaaaaaaa pat277

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Rapstak, 15 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zalozylem ten wotek poniewarz chce sie wypowiedziec na temat pewnej persony ktora na tym serwerze ma bodz miala wysoka range jako jest pomocnik. juz sprawe nieslusznego mute zostawiam bo shadow to w sumie spoko ziomek i lubie go. ale pat jest wredny i nie lubie go. dal mi kiedys kicka z powodem "ogarnij sie" i nawet nie wiem za co. na prosbe wytlumaczenia mi tego rzecza byl dla mnie nie mily a nawet mnie ignorowal.

uwazam ze taka miernota umyslowa nie powinna miec takiej rangi jak ma bo wladza mu do lba odjebczyla i sie rzodzi. nie lubie cie kolego i mowie to w prost. nastepnym razem chociarz powiedz o co chodzi a nie "ogarnij sie" imbecylu. tak samo banowales mojego kolege za nick bo mial w nicku dupa i co jak twoja tata powie przy tobie dupa to tez mu dasz bana? nie sodze.

a tak w ogule to pat jest osobo toksyczno i falszywo i faworyzuje niektorych ludzi i jest wredny. nie wolno dawac bana ludziom bo majo inny nick niz ci sie podoba miernoto intelektualna. i co dam sobie nicka na przyklad spageti i ty jak nie lubisz spageti to tez dasz mi bana? wiem ze tak i nawet sie nie bron regulaminem.

nawet nie czekam na twojo odpowiedz glupie dziecko bo wiem ze bedziesz sie kurwele wywyzszac w stylu "o paczcie jaki jestem zajebisty bo mam range administracyjno" i powolywac na regulamin w ktorym nic nie ma na temat gustow administratorow czyli ze nie mogo dawac bana za to ze czegos nie lubio.

pozdrawiam shadowhedgehog bo jest spoko ziom z niego. i mu wybaczam. ale ty pat jestes zapluto swinio i smierdzisz guwniakiem ktorym jestes kupsztylu.

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  2. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Brzmisz jak Nazilord24, elo.​

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  3. nie znam go ale skoro tez nie lubi pata to znaczy ze jest moim przyjacielem.

4. MsKornel

MsKornel Gość

Ten uczuć kiedy czytasz tekst, który jest na maxa spójny logicznie, ale błędy kują w oczy :D

Cześć Nazi (pulpecik :3)

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  5. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    XDDDDDDD

6. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Ledwo konto stworzył i już 2 reputki​

#tak_trzymać

7. Reklama
  8. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Wyzywające profilowe. Co dalej???

9. ale bonnie gdzie ty masz wyzywajoce profilowe widze ze jestes jak pat bo jak cos sie nie podoba to od razu zle.

10. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
    Ale ja nie mówię, że złe :D

11. aaaaaaaaaaaaaaaa no to przepraszam ziom

12. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Docenione treści:
    24
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.