https://www.spigotmc.org/resources/antiaura-premium-anti-cheat-plugin.1368/ Hej, jakiś czas temu (jakoś z rok) na survivalu był plugin "AntiAura", płatny antycheat. Nie działał najlepiej, skarżyliście się, że was blokuje czy rozpoznaje (już nie pamiętam), w każdym bądź razie chodziło o false-positive. Jako że go kupiłem a od dawna nie używam, pomyślałem że można by go przywrócić na serwer. Od tamtego czasu wyszło sporo aktualizacji, powinien być skuteczniejszy w działaniu. Co wy na to?
Jesli nie bedzie tak jak ten rok czy tam dwa lata temu to moze byc. Jak dodasz ten plugin to sam go moge "potestowac" czy nie bedzie wywalalo za cheaty czystch graczy tak jak to bylo kiedys xd
Dobry antycheat według mnie , powinien już po sporej ilośći aktualizacji działać poprawnie i ,,wyłapywać'' więcej cheaterów. Pozdrawiam.
Nie pamiętam dokładnie jak to działało ale powiem tyle - jeżeli nie będzie zatrzymywała postaci w bloku bez cheatów oraz wyrzucała za "nic" to jak najbardziej można ją włączyć. Czas pokaże.