1.Nick z gry:KaC 2.Data otrzymania bana:X Yeya czy jak to się tam pisze? 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Dostałem bana Za niby x Reya Kumpel dostał jako pierwszy nick "Bastardo" ja dostałem 2-gi nick KaC HAhahah ON dostał pierwszy za niby X reya xDDDDD Byłem w domu typ mnie bije 100 razy zabija nie wiem o co mu chodzi biggrin potem ban za x Reya W DOMU XDDDD NIE ROZUMIEM ?biggrin Rozmwiam z Gmem " łasiłęś się na nawet rude żelaza" biggrin Wytłumaczcie mi to jak mogę dostać bana w domu ?smile za X yea to co ja szukam Piaksu na X reju ? xdD 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo Go nie miałem poza-tym Jak mogę mieć x reya będąc w domu ? Szukam piasku ? Czy szukam drzewa na nim ? Wydaje mi się że to trochę dziwny ban... Biliśmy z kumplem wszystkie Rudy co były dostępne Kumpel zobaczył lawę podszedł do niej wziął wodę skasował i zobaczył diaxy... Czy jeśli za szukanie diaxów grozi ban to jak mam je zdobyć bijąc czy kraknąć graczom ? Dzięki nie chce tylko powiedzieć że żadnego czegoś nie miałem.......
Nic z tego nie zrozumiałem, ale jako człowiek inteligentny, domyślam się o co ci chodzi. Prawdopodobnie dostałeś bana z X-reya, którego używałeś, ale niekoniecznie w tym momencie, bo ktoś chciał uzyskać pewność. Zabił cię, byś nie miał diamentów, które znalazłeś oszukując.
Co mnie to Chyba nie może mnie bić nawet gm I jeśli nie rozumiesz mojej wypowiedzi to może narysować ci to w piktogramach ? I wg tu chodzi o bana a nie bicie mnie
Dostałeś bana za xreya. Zakładam, że banujący posiada dowód, i pewnie w końcu go pokaże, jeżeli uzna to za potrzebne.
Banujacy okazuje dowody jedynie administracji na pw jeśli zostanie o to poproszony. Proszę przesłać mi dowody na pw.
Wybaczcie zwłokę, ale po steku obelg jakie wyłapałem na TS jakoś nie mogłem się zabrać do tego. Koledzy w dwójkę biegali od rudy do rudy. Niestety z powodów technicznych na Gracza "KaC" nie zadziałała komenda /tempban. XInfiniterX musiał zdziałać magię w tym względzie. Stąd też ban dopiero gdy Gracz "KaC" był już w domku na powierzchni. Oto miejsce, w którym zostali zabici. W dwóch skrajnych kółkach były diaxy. W dwóch środkowych było żelazo oddzielone od siebie co najmniej dwiema kratkami kamienia. Ban pozostaje.