Mówi się, że każdy człowiek jest inny. Mówi się, że każdy człowiek lubi co innego. Mówi się, że każdy człowiek powinien słuchać co chce. Co to ma do rzeczy? Zaznaczę jeszcze raz: Z tego można wywnioskować, iż nie akceptujecie osób które słuchają Justina Biebera. Skąd taki wniosek? 1) Brak akceptacji do piosenek tworzonych przez tego artystę, jednocześnie można wywnioskować brak akceptacji do artysty, a w najgorszym przypadku brak akceptacji do samych słuchaczy. Co jeżeli moja ulubiona piosenka jest właśnie utworem stworzonym przez Justina Biebera? Nie rozumiem czym różnią się jego piosenki od innych? Tym, że ma większą liczbę słuchaczy? Czym jest spowodowana wasza niechęć do tego artysty? Zrobił on wam coś? Proszę mi to wytłumaczyć.
Większa część społeczności CraftApple (co można wywnioskować z czatu) tego artysty nie lubi. Ja osobiście tego człowieka, artystę bardzo lubię, sam słucham jego piosenek. Wymagania zostały przeniesione z wątku napisanego przez Właściciela TeamSpeak3 XInfiniterX (Link). Jeśli chciałbyś przesłać piosenkę w/w artysty, oczywiście możesz to zrobić. Zweryfikujemy ją, i jeśli będzie stosowna, bez żadnych nieodpowiednich dla młodszych słuchaczy treści - zostanie ona dodana do BOTa Muzycznego. Cieszymy się, że poświęciłeś chwile na napisanie propozycji ulepszenia działalności naszego BOTa. Wszystkich urażonych słuchaczy, przepraszamy. Sprawę uważam za zamkniętą ----- Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania, zapraszam na PW.