MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

CleverPixel

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika CleverPixel, 8 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię: Konrad
    Dokładny nick w grze: CleverPixel
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze jestem po około 3 godziny dziennie w dni robocze, a w wolne nawet ponad 5 – najczęściej na Creative.
    Data urodzenia: 04-01-2002
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać dość późno, bo od wersji 1.6.4 prawie 2 lata temu, jednak miałem długą przerwę i wznowiłem grę na początku tego roku.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zacząłem grać kilka miesięcy temu.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, z wyjątkiem jednego kicka. ;)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie, ale przez bardzo krótki czas prowadziłem swój mały serwerek dla kilku osób.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wydaje mi się, że nie ma wielu rzeczy, które chciałbym zmienić, gdyż wszystko jest ok (może przydałoby się trochę ogarnąć czat, pod względem wulgaryzmów i spamu).
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek - jak sama nazwa wskazuje - pomagać innym graczom oraz administracji. Powinien rozwiązywać konflikty między graczami, pomagać im, jeżeli mają z czymś problem, pilnować i by na czacie nie było żadnych nieodpowiednich treści. W razie potrzeby może użyć komendy /kick lub /mute.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ często mi się nudzi (dojrzały argument B)), a gdybym był pomocnikiem, mógłbym lepiej spożytkować swój czas starając się pomagać innym i dbając o to, by chat serwera nie był czymś, czego wolelibyśmy nie oglądać.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Oczywiście postaram się dowiedzieć, co jest przyczyną konfliktu i wysłuchać, co gracze z nim związani mają do powiedzenia. Po tym, gdy będę pewien, co zaszło, podejmę odpowiednie działania, mające na celu zapobiegnięcie podobnym problemom w przyszłości, takie, jak wytłumaczenie graczom, jak należy postępować, czy też - w gorszym przypadku - zgłoszenie ich do administracji.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaje mi się, że potrafię współpracować z innymi.
    Opisz swoją osobę: Jestem Konrad i lubię robić różne kreatywne rzeczy. Właśnie dlatego gram w Minecrafta – grę, która pozwala robić bardzo wiele różnych rzeczy. Jestem osobą, która chętnie pracuje w grupie i lubi być pożyteczną. Znam się trochę na komputerach i lubię informatykę. Nie narzucam swoich poglądów innym i szanuję cudze zdanie. Irytuje mnie jedynie, gdy ktoś mnie okłamuje. Od kilku dni zacząłem prowadzić kanał na YouTube, na którym nagrywam obecnie Minecrafta (no kto by pomyślał :D), ale zamierzam go trochę urozmaicić. Nie jestem osobą wulgarną (przynajmniej na chacie i filmach ;)) i mam poczucie humoru.
    Określ swoją dyspozycyjność: Weekendy: 12 – 21; Dni robocze: 17 - 20
    Umotywowanie podania: Gram już pewien czas na Waszym serwerze i od jakiegoś czasu, coraz częściej, będąc na serwerze, nie miałem wiele do roboty. Wtedy pomyślałem: „A może, zamiast włóczyć się po działkach, zrobiłbym coś bardziej pożytecznego i pomógł Administracji nadzorować chat i pomagać innym?”. Dlatego właśnie napisałem to podanie. Chciałbym w wolnym czasie (którego mam trochę) pomóc komuś na serwerze. Myślę, że dobrze radziłbym sobie jako pomocnik, lecz to pozostawiam do oceny Administracji.

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Tak:
    - Ładnie podanie,
    - Spory czas grania w mc.
    Na nie:
    - Nie widziałem cię na serwerze,
    - Nie pomagasz
    - Nie udzielasz się ma forum/grze,
    - Mało cię znam
    Ocena:
    Jestem na Nie.
    Co proponuję:
    Pomagaj graczom którzy potrzebują pomocy, wypowiadaj się na forum. Zalecam żebyś jeszcze pograł.
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

3. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zacznijmy od tego, że twoje podanie bardzo mi się spodobało. Czas jaki jesteś w stanie poświęcić na serwer mógłby być większy, ale jest OK. Długo grasz w minecraft. Co do twojej aktywności w grze to nie wiem, bo w ostatnich miesiącach rzadko przebywam na creative. Popracuj jeszcze nad aktywnością na forum i wtedy będzie super.

Jestem na duże TAK

Edit1
    #refleksbubu #Tak #mobile #hasztag

4. XxCzarnyX

XxCzarnyX Użytkownik

Docenione treści:
    1
    ClevelPixel mówie Ci tak:
    Na TAK:
    -Nie byłeś karany (każdy miał kicka nawet Ekipa Craftapple :p).
    - Długi czas grania w mc.
    Na NIE:
    -Za mało grasz na Craftapple Network.
    -Widziałem Cie tylko 1-2 razy na serwerze Creative.

Więc jestem na NIE

Jestem narazie na NIE ale jak sie poprawisz (chodzi mi o pomaganie) może jak napiszesz 2 podanie będzie u mnie TAK!

5. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę