Imię: Konrad Dokładny nick w grze: CleverPixel Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze jestem po około 3 godziny dziennie w dni robocze, a w wolne nawet ponad 5 – najczęściej na Creative. Data urodzenia: 04-01-2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać dość późno, bo od wersji 1.6.4 prawie 2 lata temu, jednak miałem długą przerwę i wznowiłem grę na początku tego roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zacząłem grać kilka miesięcy temu. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, z wyjątkiem jednego kicka. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety nie, ale przez bardzo krótki czas prowadziłem swój mały serwerek dla kilku osób. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wydaje mi się, że nie ma wielu rzeczy, które chciałbym zmienić, gdyż wszystko jest ok (może przydałoby się trochę ogarnąć czat, pod względem wulgaryzmów i spamu). Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek - jak sama nazwa wskazuje - pomagać innym graczom oraz administracji. Powinien rozwiązywać konflikty między graczami, pomagać im, jeżeli mają z czymś problem, pilnować i by na czacie nie było żadnych nieodpowiednich treści. W razie potrzeby może użyć komendy /kick lub /mute. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ często mi się nudzi (dojrzały argument B)), a gdybym był pomocnikiem, mógłbym lepiej spożytkować swój czas starając się pomagać innym i dbając o to, by chat serwera nie był czymś, czego wolelibyśmy nie oglądać. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Oczywiście postaram się dowiedzieć, co jest przyczyną konfliktu i wysłuchać, co gracze z nim związani mają do powiedzenia. Po tym, gdy będę pewien, co zaszło, podejmę odpowiednie działania, mające na celu zapobiegnięcie podobnym problemom w przyszłości, takie, jak wytłumaczenie graczom, jak należy postępować, czy też - w gorszym przypadku - zgłoszenie ich do administracji. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaje mi się, że potrafię współpracować z innymi. Opisz swoją osobę: Jestem Konrad i lubię robić różne kreatywne rzeczy. Właśnie dlatego gram w Minecrafta – grę, która pozwala robić bardzo wiele różnych rzeczy. Jestem osobą, która chętnie pracuje w grupie i lubi być pożyteczną. Znam się trochę na komputerach i lubię informatykę. Nie narzucam swoich poglądów innym i szanuję cudze zdanie. Irytuje mnie jedynie, gdy ktoś mnie okłamuje. Od kilku dni zacząłem prowadzić kanał na YouTube, na którym nagrywam obecnie Minecrafta (no kto by pomyślał ), ale zamierzam go trochę urozmaicić. Nie jestem osobą wulgarną (przynajmniej na chacie i filmach ) i mam poczucie humoru. Określ swoją dyspozycyjność: Weekendy: 12 – 21; Dni robocze: 17 - 20 Umotywowanie podania: Gram już pewien czas na Waszym serwerze i od jakiegoś czasu, coraz częściej, będąc na serwerze, nie miałem wiele do roboty. Wtedy pomyślałem: „A może, zamiast włóczyć się po działkach, zrobiłbym coś bardziej pożytecznego i pomógł Administracji nadzorować chat i pomagać innym?”. Dlatego właśnie napisałem to podanie. Chciałbym w wolnym czasie (którego mam trochę) pomóc komuś na serwerze. Myślę, że dobrze radziłbym sobie jako pomocnik, lecz to pozostawiam do oceny Administracji.
Na Tak: - Ładnie podanie, - Spory czas grania w mc. Na nie: - Nie widziałem cię na serwerze, - Nie pomagasz - Nie udzielasz się ma forum/grze, - Mało cię znam Ocena: Jestem na Nie. Co proponuję: Pomagaj graczom którzy potrzebują pomocy, wypowiadaj się na forum. Zalecam żebyś jeszcze pograł. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Zacznijmy od tego, że twoje podanie bardzo mi się spodobało. Czas jaki jesteś w stanie poświęcić na serwer mógłby być większy, ale jest OK. Długo grasz w minecraft. Co do twojej aktywności w grze to nie wiem, bo w ostatnich miesiącach rzadko przebywam na creative. Popracuj jeszcze nad aktywnością na forum i wtedy będzie super. Jestem na duże TAK Edit1 #refleksbubu #Tak #mobile #hasztag
ClevelPixel mówie Ci tak: Na TAK: -Nie byłeś karany (każdy miał kicka nawet Ekipa Craftapple ). - Długi czas grania w mc. Na NIE: -Za mało grasz na Craftapple Network. -Widziałem Cie tylko 1-2 razy na serwerze Creative. Więc jestem na NIE Jestem narazie na NIE ale jak sie poprawisz (chodzi mi o pomaganie) może jak napiszesz 2 podanie będzie u mnie TAK!