Imię:MichałIle czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Około 3-4 godziny w dniach roboczych.W weekend jest to 5-6 godzin.Moim ulubionym serwerem jest Creative,aczkolwiek ostatnimi czasy wchodzę na serwer Survival.Data urodzenia:29.01.2000Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:W Minecraft'a zacząłem grać w 2011 roku.O ile dobrze pamiętam,była to wersja 1.5 Beta.Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Kwiecień 2015 r.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak,parę razy pełniłem funkcję administratora,a także moderatora. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Według mnie serwer jest bardzo dobrze przemyślany,zarówno pod względem oferty(survival i serwer kreatywny),a także pod względem pluginów i systemu rang.Moją propozycją byłoby zastąpić serwer Seablock serwerem Skyblock,bo często słyszałem prośby graczy o ten typ serwera.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Obowiązki pomocnika 1.Pomocnik ma za zadanie pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. 2.Pomocnik ma obowiązek zgłaszać wszelkie bugi/usterki administracji. 3.Pomagać graczom w ich problemach i odpowiadać na ich pytania. 4.Uczestniczyć w życiu serwera i forum. 5.Być dyspozycyjnym Komendy pomocnika 1.Pierwszą i najczęściej używaną komendą pomocnika jest /kick.Służy ona pomocnikowi do wyrzucenia z serwera gracza,który łamie regulamin. 2.Drugą komendą jest /mute,dzięki której pomocnik może wyciszyć gracza,który powoduje spam,reklamuje serwer. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Z natury lubię pomagać innym i jestem pomocny.Często podczas nieobecności pomocnika lub moderatora widzę,jak gracze łamią regulamin i wtedy nie wiem co robić.Myślę,że mógłbym pomóc w rozwiązaniu problemu,że gracz musi patrzeć,jak inni nie stosują się do zasad serwera.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Myślę,że najlepszą metodą na tego rodzaju konflikty jest mediacja,a więc wysłucham racje dwóch stron,a potem uznam kto ma racje w danym sporze,a także znajdę ich przyczynę.Winnego ukarałbym upomnieniem słownym,a w razie braku efektu,użyłbym komendę pomocnika.Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak,używam jej codziennie m.in. w szkole.Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Mam na imię Michał i mam 16 lat,a w tym roku kończę gimnazjum.Moimi zainteresowaniami są militaria,lotnictwo i motoryzacja.Według mnie uczę się całkiem nieźle bo od IV klasy szkoły podstawowej mam same świadectwa z wyróżnieniem(czerwony pasek).Po skończeniu gimnazjum zamierzam iść do liceum mundurowego,a po ukończeniu go iść do straży granicznej oraz kształcić się dalej w tym kierunku.Poza nauką lubię słuchać muzyki,grać na komputerze oraz robić zdjęcia.Jestem osobą koleżeńską,zabawną i miłą. Określ swoją dyspozycyjność:W dni robocze jestem dyspozycyjny w godzinach 15/16 do 21/22,a w weekendy od godziny 10 do 22.Umotywowanie podania:Bardzo chcę spróbować swoich sił jako pomocnik i myślę,że się do tego nadaje,gdyż już takie funkcje pełniłem.Wyrażam nadzieję,że pod nieobecność kogoś z ekipy będę wzorowo pilnował porządku na serwerze. Pozdrawiam.
Jestem na nie, gdy zobaczyłam to podanie po prostu podłam ze śmiechu, powody poniżej. Moim zdaniem nie jesteś odpowiednim kandydatem na to stanowisko, zachowanie okropne. * Nie kulturalny * Zaczyna kłótnie * Obraża graczy * Nie pomaga * Brak sensownych postów na forum * Słabe podanie * Po znaku interpunkcyjnym stawia się spacje
Mam takie spostrzeżenia jak Weeby, plus dzisiaj zrobiłem coś słusznie, a ty podważałeś moje zdanie. Co oznqcza, że nie znasz regulaminu.
Wypowiem się Jako Ja Pzytywne: Wysoki wiek Długo grasz w minecraft oraz na craftapple Negatywne: Nie Pomagasz na serwerze Wiedzę błąd bo przycinku jest spacja, Nie wierzę ci że masz lat 16, Nie jesteś Kultularny. I tak jak mówiłem Nie pomagasz na serwerze Jestem na NIE PS: Zadam ci pytanie (Creative322 chcem cię sprawdzić) Pomocnicy i Moderatorzy to Ekipa czy Administracja?
@Webby Jakoś nie widuję Cię ma serwerze,a także nie rozmawiałaś ze mną więc raczej trudno Ci wiedzieć jak się zachowuję.Fakt tego, że nie widzisz jak pomagam wynika z tego, że nie ma Cię na serwerze.Jakoś też nie pamiętam żebym kogoś obrażał.Nie rozumiem też dlaczego mnie pouczasz o interpunkcję,skoro "Nie kulturalny" piszemy razem. @indianajones1899 Owszem tak było,jednak nie wiedziałem, że to co podaje ta osoba to są serwery i myślałem, że mutujesz za spam, co mi się spamem nie wydawało, dopiero potem napisałeś, że reklamował serwer. @mati1x1 Nie wiem po czym wnioskujesz, że nie mam 16 lat, ale prawdopodobnie po tym, że napisałem Ci tak samo pod twoim podaniem.Pomocnicy i moderatorzy to ekipa.
Jestem na NIE. 1. Wyzywasz wszystkich. 2. Nie pomagasz nikomu. 3. Po znakach interpunkcyjnych pisze się spacje
Cóż... sporo negatywnych opinii. Ja spróbuje wychwycić jakieś lepsze strony, ale proszę mnie nie posądzać o stronniczość. To zaczynamy od plusów: +Odpowiedni wiek, +Widuje Cię na serwerze, +Czasem pomagasz, nie napisze, że zawsze. +Długi staż na serwerze, +Masz doświadczenie z innego serwera. No to minusiki by było sprawiedliwie: -Podanie nie jest najpiękniejsze jakie widziałem. -Kilka błędów z interpunkcją (chyba każdy to napisał). -Nie widzę Cię często na forum. Fakt, sam rzadko jestem, ale po reputacji można ocenić aktywność. Jestem na TAK. Pozdrawiam
Jest parę błędów ale to się każdemu zdarza to się nie czepiam . -nie udzielasz się na forum jakoś szczególnie -nie widzę żebyś pomagał -widuje cie nieraz na serwerze podsumowanie ja pozostanę NEUTRALNY Pozdrawiam
Jestem na Nie , jest wiele powodów jednak powiem jeden: podważałeś słowo [color=#32CD32:]:[/color]Pomocnika:[:IndianaJones... Wszelkie błędy ortograficzne jak i np: [/color] są przypadkowe (pisze na starszym laptopie ;d)
Jesteś miłą osobą na creative widzę Cię prawie zaawsze. Ogarniasz komendy itd. itp. Zasługujesz na range pomocnik Jestem na TAK
Jestem na Nie, ponieważ: -> Podanie ubogie, błędy ortograficzne jak i interpunkcyjne, -> Prosiłeś o to, aby zobaczono twoje podanie, -> Nie widzę, abyś pomagał na czacie, -> Nie udzielasz się w żadnym stopniu na forum, -> Nie chce mi się wierzyć, abyś pełnił funkcję "administratora" na innych serwerach, -> Według mnie skłamałeś z wiekiem,