Ten watek nie bedzie wedlug wzoru iz three kazal mi tu prosic o dowody pisze w imieniu "NiebiescyOnTour" iz to moj mulciak 1.Nick z gry:NiebiescyOnTour 2.Data otrzymania bana:24/1/16 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: dostalem bana za "czeaty/multi" i prosze o dowody bo sam albercik24 uzywal cheatow wiec chcial bym uzyc materialy przeciwko niemu chociarz wiem ze marcinek7 jest po stronie albercik24 i utnie material zeby bylo widac urywek moich cheatow 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Nie powinienem dostac a jak juz to skrocic termin bo jest na wiecznosc a to moj 1 lub 2 ban na koncie "niebiescyontour" Milego dnia
Takie komentarze mogłeś sobie darować, jestem bezstronny. https://youtu.be/zkqlpzWd6xI Bijesz koxem i anty knockback
marcinek chcialbym cie zapytac kto cie zawolal i od kiedy ogladasz walke iz widze ze poczatek filmiu jest obciety
BanDolff, nie mam ochoty słuchać Twoich oskarżeń o to, że trzymam czyjąś stronę i ucinam filmiki, żeby nie było widać cheatów. Filmik nie jest obcięty, został włączony wtedy, kiedy zauważyłem u Ciebie cheaty.