MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Dwie propozycje]

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Rectuz, 27 Wrzesień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, dzisiaj chciałbym wam przedstawić, moje dwie propozycje. Propozycje dotyczą wszystkich serwerów, oprócz Vanili.

PROPOZYCJA PIERWSZA:
    Proponuję dodać do serwera wspaniały plugin, który upiększy czaty na CA i wyróżni je od innych serwerów. <mam_pomysl> Od razu mówię, że łatwiej będzie też robić nazwy mieczy z obrazkami. o_O Plugin pozwoli nam łatwo robić takie cuda: ☺,☹,❤,★,☢,✿,♞,☂,✪... I wiele więcej. Plugin nazywa się dokładnie: SmileyChat i możecie zobaczyć jego animacje i piękności tutaj: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/smileychat/ .

PROPOZYCJA DRUGA:
    Wiem, może niektórzy nazwą mnie kimś, kto się czepia, ale skoro błąd wykryłem, to o nim napisze. Otóż jest to błąd w nazwie rangi "VIP" i reklamach oraz w sklepie. Otóż prefix VIPowski wygląda na serwerze tak:
    ||Vip|| Goldmythman - jest to błąd skrótu!
    Sama nazwa "Vip" nie istnieje. Nazwę tą powinno pisać się z wielkich liter. Tak:
    ||VIP|| Goldmythman
    Dlaczego? Dlatego, że prawidłowa nazwa to skrót od: "Very Important Person", co znaczy "Bardzo Ważna Osoba".
    Moja propozycja to porowawienie literówki w obu rangach: sVIP, i VIP. Może uznacie to za dziwne, ale to jest tak, jakby NATO, ktoś napisał Nato.

A Wy co myślicie o moich dwóch pozycjach? Zaskoczyły? <mam_pomysl> Czekam na wasze wypowiedzi i wypowiedź kogoś z administracji. ;)

Z góry pozdrawiam!
    Gold 8)p x)​

Reklama
  2. sladek

sladek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mi się podoba.Na TAK

3. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści: