MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Endiuss

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Endiuss, 26 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Endiuss

Endiuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Maciej.
    Dokładny nick w grze: Endiuss.
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam sporo czasu w grze 3-2h. Grywam na FreeBuild
    Data urodzenia: 12 maja 2000.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie mam pojęcia, kilka lat
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016.05.26
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie!
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Oczywiście! Ostatnio awansowałem na FreeBuildzie na Moda, byłem tam waszym "Pomocnikiem" Tam nazywa się to ModChat :) jest tam po 80 Graczy w godznie szczytu
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno poprawiać humor i utrzymywać pozytywną atmosferę na serwerze, pomagać graczom
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    OBOWIĄZKI POMOCNIKA:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Komendy Pomocnika:
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ po awansie na tamtym serwerze nie muszę tam już przebywać i pilnować chatu, pomyślałem że mógłbym zostać pomocnikiem tutaj!
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw uspokoję graczy, później postaram się coś wywnioskować i ukarać lub zgłosić wyższym rangą.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Niestety często jestem upierdliwy, ale nikt nie jest idealny, zawsze chętnie pracuję w grupie i staram się pomagać i podpowiadać w różnych sprawach.
    Opisz swoją osobę:
    -Mam na imię Maciej mieszkam na nie wielkiej wsi pod dość dużym miastem.
    -Gram w piłkę nożną, jestem w wspaniałym klubie w którym doskonale swoje umiejętności (niestety ostatnio kontuzja)
    -Mój taka ma na imię Andzej a mama Ewa. Mam też starszego braciszka Mateusza.
    -Uczę się dość przeciętnie, dużo czasu spędzam przy komputerze i na boisku.
    -Lubię grać na komputerze, grać w nogę, pływać i wszystko co związane z ruchem. Nie znoszę się uczyć! :D
    Określ swoją dyspozycyjność: Mogę być na serwerze nawet w szkole ponieważ mam aplikacje na telefon która mi umożliwia zajmowanie się chatem.
    Umotywowanie podania: Chciałbym dodać że mam dużo doświadczenie z serwerami Minecraft, sam miałem nawet parę serwerów lecz nie do końca mogły się rozwinąć do takiego stopnia jak wasz. Umiem wiele innych komend niż te które potrzebne są Pomocnikowi. Będzie mi bardzo miło jeśli rozpatrzycie pozytywnie moje podanie, miłego dnia! :)

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    RE: Podanie

Brak wzoru podanie do zamknięcia.

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    RE: Podanie

Błędny prefiks (tytuł Podania).

Witaj,
    Doceniam chęci stania się jednym z członków Ekipy CA :), ale niestety Twoje podanie jest pełne niepoprawionych błędów^ takich jak np;
    oraz
    To pytanie dotyczyło serwerów znajdujących się pod banderą CraftApple.

Poza tym Twoja aktywność w grze jak i na forum pozostawia wiele do życzenia.
    Moim zdaniem powinieneś lepiej poznać użytkowników CA, ich problemy oraz obowiązki jakie spoczywają na randze Pomocnika.

Jak na moje oko powinieneś napisać kolejne podanie dopiero za 2-3 miesiące ;)

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

^Błędy oznaczają, że podanie pisałeś szybko i niedbale ;)

4. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Witaj, a więc zacznijmy:

Heh, przedkładanie gry ponad szkołę... obowiązkowość boska.

Wiesz co to zdania? Nie wypisanie w punktach, tylko w 5 złożonch w logiczną całość rozbidowanych zdaniach.

Czyli nie na naszym serwerze, będzie to podliczone.

Źle to świadczy o tobie skoro tak podchodzisz do pełnienia danej funkcji. Poza tym mam obawy czy poradzisz sobie z pełnieniem obowiązków na tamtym serwerze i tu. Nie chciałbym by odbywało się to kosztem naszego serwera.

I tu jest gwóźdź do trumny. Dziś zaczynasz wgl poznawać serwer i startujesz na stanowisko. Aby ranga była i cacy...

Aktywność na forum zerowa. Wrzuciłeś tylko podanie i tyle. Zero zaangażowania nie wspominając już o przywiązaniu do serwera bo to wyrabia się z czasem...

Jestem całkowicie na NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę