MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Eyelinerpvp

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika EyelinerpvpMC, 3 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. EyelinerpvpMC

EyelinerpvpMC Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na wstępie: Wiem, wczoraj założyłam konto na forum, ale ze starego mnie wylogowało i nie pamiętam hasła :( Przepraszam
    Jeszcze nie udzielałam się na forum, to też wiem. Ale obiecuję będę się udzielała :)

Imię: Gabriela

Dokładny nick w grze: Eyelinerpvp

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    W grze najczęściej przebywam 3/4 lub 5 godzin. Najchętniej na serwerach Creative.

Data urodzenia: 10.05.2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Przybliżona data: 12.04.2013
    Wersja: Minecraft 1.5.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Przybliżona data: Czerwiec 2014

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na forum nigdy, bo dopiero wczoraj założyłam konto:/ Na serwerze... owszem było kilka kicków.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłam taką funkcję. Byłam Administratorem na serwerze Mc 1.5.2

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, wszystko jest w porządku.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

-pomagać początkującym graczom,
    - pomagać Modom. w ogarnianiu czatu.
    - nie spamić,
    - upominać graczy.

Komendy Pomocnika:
    /kick nick- (chwilowe wyrzucenie z serwera, i podanie powodu dlaczego gracz został wyrzucony z gry).
    /mute nick - (wyciszenie graczy na dany czas. Np.: 1 godzina, 4 dni itd..)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym pomóc ekipie Craftapple i graczom, ogółem lubię pomagać :)

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek spokojna rozmowa, jeżeli gracz nie przestanie /kick lub /mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam taką umiejętność. Ogółem lubię współpracę z ludźmi :)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań:

Nazywam się Gabrysia, mam 15 lat. Mieszkam w Warszawie. Kocham szkołę, zwierzęta i oczywiście rodzinę :) W szkole bardzo dobrze się uczę, nauczyciele bardzo mnie lubią. Moją ulubioną potrawą są naleśniki. Moimi ulubionymi grami są Minecraft i The Sims.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji każdego dnia, od godziny 9/10 do godziny 18/19.

Umotywowanie podania: Jestem pomocną dziewczyną, tak jak pisałam wcześniej lubię pomagać i współpracować z ludźmi.

Pozdrawiam Wszystkich :)
    Gabrysia

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Nieźle.

Jest jedno nieodpowiednie w punkcie obowiązki pomocnika. No, ale coś tam czytałaś. Wiek ok.

Co do innych nicków. Jak podajesz nam taką informację to podaj jakie to były nicki.

Kilka kicków? Za co? Czyżby netykieta?

O ile nie zablokuje cię regulamin to masz szanse. W przyszłości.

Graj, pisz na chat i forum, pokaż się.

Będzie ok, tylko pokaż nam jak działasz, co piszesz itd.

Na razie nie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę