MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Frakcje

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika ٠•●◄CarLag►●•٠, 27 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ٠•●◄CarLag►●•٠

Docenione treści:
    228
    Nie jestem pewien czy już był taki wątek a jestem zbyt leniwy aby poszukać więc po prostu go napisze :)

Raczej połowa starszych graczy pamięta że kiedyś na serwerze Survival były Frakcje. Wydaje mi się że fajnym pomysłem było by przywrócenie ich.​

Nie wiedziałem w jakiego wątku to napisać więc napisałęm tu bo to jest raczej pytanie do Administracji czy przywróci plugin na Frakcje ;)

• Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
    Reklama
  2. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

Docenione treści:
    25
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jak już wspominałem, w tym momencie jest o wiele za wcześnie na jakąkolwiek deklaracje ze strony Administracji.
    Cała Sieć Serwerów CraftApple, jest w tym momencie projektowana od zera. Krok, po kroku zamykane są kolejne tematy. Ale to cały czas "praca w toku".
    Wszelkie konkretne informacje pojawią się w temacie Ważne 8 edycja serwera Survival, 3 edycja serwera SkyBlock, 3 edycja serwera Creative.
    Jednocześnie jak najbardziej zachęcam Was do dyskutowania o tym, co chętnie zobaczylibyście na Nowych Edycjach CraftApple.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę