1. Nick: GahhAMER 2. Wiek: 13 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3zisiaj wbilem i gadalem godzine, ale poswiece wiecej czas 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl:Survival mnie za bardzo nie kreci, bardziej creative, ale czasami też wchodzi 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: jak juz pisalem godzinke 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego:Nie 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3:Nie, ale sprobuje 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imie Konrad Oxygen. Mam 13 lat.Chodzę do 1 klasy gimnazjum. Interesuje się kulturą angielską i informatyką 10. Dlaczego Ty: Ponieważ mam kilka screenshotow jak ludzie wolaja o pomoc ( juz mi przepadly ) na chacie bo jacys kolesie strzelaja z luku albo wyrzucaja na dzialke itemki, ja tez doznalem jednego takiego doswiadczenia i nikomu bym tego nie zyczyl, dlatego chcialbym zostac pomocnikiem 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:XInfiniterX, xXSoniaXx, Marcinek7 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: 13. Czy Przeczytałeś regulamin?:tak, bardzo bede staral sie dla graczy Pozdrawiam w imieniu GahhAMERA Całą administracje sieci serverow CraftApple! [hr] przepraszam za blad w 4 ( wchodzi ) mialo byc wchodze