MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

IANMARTI

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika IANMARTI :D, 19 Luty 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IANMARTI :D

IANMARTI :D Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Martyna
    Dokładny nick w grze: IANMARTI

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej spędzam czas na survivalu. W tygodniu gram około 4 godziny a w weekendy około 7.

Data urodzenia: 23.12.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: październik 2014, wersja 1.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: czerwiec 2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, dostałam kiedyś bana lecz to było nieporozumienie i sprawa wyjaśniona.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym by gracze bez rangi mieli większe możliwości.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick nick, /mute nick długość. Pomocnik powinien zgłaszać jakiekolwiek problemy techniczne, ogarniać czat, pomagać/udzielać podstawowych informacji graczom, być dyspozycyjnym, oraz uczestniczyć w dyskusjach na forum.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać i udzielać się na czacie. Z racji tego, że dużo gram na craftapple chciałabym należeć do ekipy i być za coś odpowiedzialna.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Potrafię spokojnie rozmawiać z ludźmi i rozwiązywać konflikty.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, czasami prowadzę zajęcia grupowe i indywidualne.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam 12 lat, jestem w 6 klasie i całkiem nieźle się uczę. Śpiewam, szkicuję i planuję uczyć się grać na gitarze. Rzadko udzielałam się na forum ale to się zmieni.[/font] Ludzie lubią mnie za to, że jestem szczera , mam duże poczucie humoru oraz można powiedzieć, że jestem na zawołanie. Nie mam żadnego zwierzątka domowego ale gdybym miała mieć to byłby to wilczur. Jestem blondynką o niebieskich oczach i czasami za dużo mówię.

Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu: 17:00 -20:00
    w wolne dni: 11:00 - 17:00

Umotywowanie podania: Pisanie podania jest trochę jak przechodzenie castingu do roli w filmie, a ja wcielam się teraz w aktora-amatora który daje z siebie wszystko i czeka na opinie. Mam wysoką kulturę osobistą i chciałabym takie standardy przenieść do gry. Bardzo lubię tu grać i chciałabym aby inni też się świetnie bawili. Mam nadzieje, że kogoś takiego szukacie ;).

Pozdrawiam :D

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Na nie

Nie udzielasz się na forum, nie pomagasz w ogóle na czacie, musisz poćwiczyć ortografię

Ty już musisz się udzielać na forum, jak chcesz mieć pomocnika

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Fajnie by było, żebyś powiedziała za co ten ban. Ponieważ wg aktualnego regulaminu osoba karana nie może zostać członkiem ekipy. Podanie fajne, rozbudowane, nie sformatowane, ale jest dobrze.

Jest tylko mały szkopuł. Byłem na ca przez ostatnie 2 tyg ferii na survivalu od 6 rano do 24. A ostatnio 18-24 i mam takie pytanko, gdzie ty tak lubisz pomagać lub gdzie są te 4 godz na serwerze? Bo jak siedzę 3 tygodnie to pierwszy raz cię widze...

Wstrzymam się od oddania swojego głosu.
    Powodzenia.

Nie odczekany miesiąc. Ehh, a zabrakło ci poczekać tylko kilka dni...

Jestem na NIE

4. ania_12

ania_12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kruku ianmarti jak i ja i kilka innych osób dopiero od 15 mamy ferie a wcześniej była szkoła i nauka. Więc nam się dopiero zaczęły ferie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę