Dokładny nick w grze: indianajones1899 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 3 do 4 godzin Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Przeważnie na survival, ale czasem też na Creative Jak długo grasz w Minecraft: Będą z 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 3 miesięcy Czy miałeś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś podobną funkcje na innym serwerze: Nie miałem okazji Czy znasz komendy Pomocnika: /kick nick oraz wszystkie komendy dostępne innym graczom Dlaczego Ty: Jestem osobą pomocną, i staram się odpisywać na pytania innych ludzi. No i jeszcze nie lubię spamu. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem osobą z poczuciem humoru, lubiącą pomagać innym, oraz umiem szybko pisać. Czytam dużo książek, oraz słucham Kevina MacLeoda i AC DC. Gram dużo na PS Vita, oraz na komputerze. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak Wymień kilku członków ekipy: CSaar, Ladavi, lucklucky10, Marcinek7 i paru innych Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać moderatorom w ogarnianiu graczy i serwera, zgłaszać wszelkie bugi i pomagać graczom, udzielać im wskazówek itp.