->Imię: Dawid ->Dokładny nick w grze: JohnRambo ->Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Codziennie przebywam od 30 minut do paru godzin. przez ostatnie dni miałem problem z popsutym modemem, ale się rozwiązał ->Data urodzenia: 11.09.1999. ->Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Przybliżonej daty nie potrafię podać ale to była wersja 1.2 ->Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015r 6 edycja ->Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak byłem karany za używanie Xray'a to był mój pierwszy i ostatni wybryk. Po dostaniu bana przeprosiłem osobę która mi go wstawiła i obiecałem że to się więcej nie powtórzy. Ogółem myślę że nie sprawiam problemów. Doskonale znam regulamin więc prosiłbym o NIE cytowanie podpunktu o tym że osoba która była karana nie może zostać pomocnikiem. Bo spróbować nie zaszkodzi! ->Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie przydało by się powiększenie mapy o ile jest takie coś możliwe. ->Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day ->Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Pomocnikiem chciałbym zostać ponieważ serwer CraftApple jak i jego Ekipa są naprawdę najlepsi i chciałbym do nich dołączyć, chociaż wiem że Ban za Xray'a mocno przekreśla moje szanse. Na wszystkie pytania z góry czy jestem pewien że chcę zostać pomocnikiem, i czy na pewno znajdę wolny czas na to odpowiadam od razu że jestem na 100% tego pewien. ->W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Oczywiście staram się je rozwiązać w jak najbardziej pokojowy sposób, a jeżeli któraś z stron łamie zasady np netykiety wtedy używam odpowiedniej komendy aby przemówić jej do rozsądku. ->Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam taką umiejętność dogaduję się z innymi, i nei sprawiam kłopotów. ->Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. A więc tak mam na imię Dawid, mieszkam w Olsztynie. Uczęszczam do 2giej klasy technikum samochodowego o profilu Spedycyjnym. Moją pasją/hobby jest rysowanie (głównie kreskówkowych postaci np tych disneyowskich). Poza tym uwielbiam grać w gry, większość czasu spędzam w minecrafcie i RPGach np wiedzmin <3 gothik tesV itp nie gardzę również FPSami tak mówiąc gram w wszytko po trochu. Do tego uwielbiam czytać książki najlepsze serie to Wiedzmin i władcy pierścieni <3. ->Określ swoją dyspozycyjność: GG jest TS jest (FB też ale to tak prywatnie) codziennie znajduję czas na Craftapple. ->Umotywowanie podania: Chciałbym dołączyć do ekipy i zacząć pomocnikowanie. ! [/b]
Jestem na tak. Czasami wchodzi na arenę. Ban to nic jak widać po ostatnich podaniach. Mój ziomek Three uważa, że się nada. Jest miły. "nie unosi się gniewem".
Jesteś niezwykle miłą osobą. Wykazujesz empatię wobec innych. W chwilach kryzysowych zachowujesz zimną krew. Jesteś aktywnym uczestnikiem sfery PvP. A poza tym, całkowicie prywatnie, uważam iż jesteś wyjątkowym długopisem. Jestem na TAK! #Podanie #Opinia #JohnRambo #Pomocnik
Super że jednak napisałeś podanie. Na serwerze wykazujesz sie pomocą, ale także kulturą. Jedyna problematyczna sprawa to ten ban. Mimo wszystko, podanie ładnie napisane, widać ze troche czasu poświęciłeś. Co do samej osoby, nie mam zastrzeżeń, miły, pomocny, ma poczucie humoru. #JohnRamboNaPomocnika. Zapomnijmy o ciemnej przeszłości i cieszmy sie teraźniejszością. Mój głos jest oczywiście na TAK. Powodzenia. #Mobile
Takich Ludzi tam potrzeba Miło, że złożyłeś podanie jestem całkowicie na TAK No a powody już wymienione wyżej Powodzenia
Hmm, Olsztyn? Moje strony! (Powiedzmy) No ale nie to jest ważne Jak ja bym ocenił to podanie oraz kandydata i kandydturę (uwaga będzie długo): Kandydat: Wydajesz się być dość aktywny, zarówno na ts jak i na mc, czy forum. Nie jest może ciebie tak pełno jak co poniektórych co bardziej "zdesperowanych" kandydatów na pomocnika, ale jednak da się zauważyć że jesteś, a to działa dla ciebie in plus. Ban za xray no cóż... to faktycznie jest delikatnie mówiąc przeszkoda w nadaniu ci rangi. Co innego logout, czy złamanie kiedyśtam netykiety, a co innego świadome zainstalowanie modyfikacji w znacznym stopniu ułatwiającej uzyskanie większej ilości minerałów niż zwykły (czysty) gracz. Słowem oszukiwałeś. Mówisz, że zrozumiałeś swój błąd i więcej tak nie zrobisz i faktycznie ja jestem skłonny w to uwierzyć. W wielu sytuacjach na serwerze wykazałeś się uczciwością oraz opanowaniem. Niestety, samo zrozumienie błędów ich nie kasuje. Czyni je jednak łatwiejszymi do zaakceptowania. Pewny i zdecydowany zostać pomocnikiem. Zrowe podejście do sprawy i moim zdaniem więcej dodawać nie trzeba. Graliśmy nie raz na mc. Muszę się jednak odwołać do czego innego. WoT. Grając z tobą w tą grę ujawniasz bardzo dobrze rozwiniętą umiejętność współpracy z innymi (pokaż mi jak grasz w czołgi powiem jakim człowiekiem jesteś). Opanowany i podchodzący z dystansem do porażek jak i (co jest coraz rzadszą cechą) umiejętnie przyjmujący z wycięstwo. Tak jak tylko ze zwykłej przyzwoitości naleźy uznawać że prawdą jest to co ktoś powie lub napisze, tak punkt "czy potrafisz współpracować z innymi?" jest całkowicie zgodny z prawdą. Dla kandydata TAK. Kandydatura: Ban za xray zgodnie z regulaminem całkowicie pozbawia cie możliwości otrzymania rangi. Choć u nas, w Polsce nie obowiązuje zasada precedensu, to można powołać się na decyzję innego sędziego mówiąc "była taka decyzja to znaczy że i Ja mogę się o taką decyzję ubiegać". Mowa tu o podaniach (zaakceptowanych), w których kandydaturę blokował regulamin, a jednak, są wśród ekipy osoby z nieczystą kartoteką. To jednak jeszcze nie zwalnia cię (ani nas) z przestrzegania regulaminu. Dla kandydatury NIE Podanie: Schludne i przejrzyste. Podoba mi się jak rozwiązałeś problemy z nadaniem pogdubienia (->). Bardzo pomysłowe. Podany został realny czas przebywania w grze. Nie będzie więc tego zaskoczenia "miał tyyyle być i go nie ma...". Ze dwie literówki max (ale kto ich nie robi?). Wypisane komendy pomomocnika oraz jego obowiązki. Umotywowanie dość ciekawe, energiczne, ale nie jest jakoś tam super mega przekonujące. Opisałeś siebie ładnie i rzeczowo. Masz wiele zainteresowań podobnych do moich, no i... grasz w czołgi xD Ocena końcowa: Kandydat nadaje się na stanowisko. Kandydature (bądź też przyjęcie) blokuje regulamin. Podanie napisane praktycznie na 5+ Masz u mnie Tak (zia) Mam nadzieję, że przedstawienie mojego toku rozumowania choć w małym stopniu ułatwi podjęcie decyzji :]