Imię: -Bartosz Dokładny nick w grze: -Jokoo Ile czasu dziennie przebywasz w grze, na których serwerach najczęściej: - Dziennie przebywam około 3 może 5 godzin. - Tylko Craftapple Data urodzenia: - 23.02.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: - Zacząłem grać w 2013 roku. - Na wersji: 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: - dokładnie nie pamiętam, ale w Pazdzierniku 2014 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub Forum: - Nie nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcję poza Craftapple, na serwerach o min. 30 graczy online szczycie: - Nie nigdy. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple : - Chciałbym zmienić sposób podejścia graczy do innych osób korzystających z serwera Craftapple. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomocnik powinien pomagać modom przy ogarnięciu czatu i podstawowych komend. Zgłasza problemy takie jak np. Bugi. Pomocnik powinien pomagać graczom, odpowiadać na pytania zadawane od graczy. - Pomocnik posiada komendy: -mute i kick, którymi może karać graczy którzy sprawiają problemy. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: -Chciałbym zostać pomocnikiem, aby pomagać graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: - Postaram się dotrzeć do sedna sprawy i zobaczyć która ze stron jest winna temu konfliktowi. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludzmi: - Tak, pomimo tego że mam 15 lat, jestem gospodarzem klasy i szkoły i wszyscy mówią mi że umiem rozmawiać z ludzmi na karzdy temat i o wszystkim. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań" - Jestem rzetelną osobą, która zawsze dotrzymuje danego przez siebie słowa. - Jestem osobą dobrze dodadującom się z ludzmi zarówno w realu jak i w grach. - Interesuję się Minecraft'em od jakiś trzech lat. - Bardzo lubię pomagać ludziom w ich problemach i zawsze udaje mi się je rozwiązać. - Lubię grać na serwerze "Craftapple" i pomagać graczom którzy jeszcze nie opanowali podstawowych rzeczy. Opisz swoją dyspozycyjność: - W dni od poniedziałku do piątku jestem dyspozycyjny od 15:30 do 23:30, zaś w sobotę i niedziele od 10:30 do 24:00. Umotywowanie podania: - Chciałbym zostać pomocnikiem i pomagać graczom którzy jeszcze nie opanowali systemu działania serwera "Craftapple".
Nie na jakim serwerze tylko trybie gry. Survival czy Creative? Pytam bo Ja na serwerze "zauważyłem" twoją obecność pierwszy raz dopiero wczoraj. Poza tym podanie w miare ładne i sensowne. Pare błędów (literówek) nie mających znaczenia. Brakuje mi paru niedokończonych zdań... np. Brakuje mi tutaj informacji jak załagodzisz konflikt, bo nie wydaje mi się by znalezienie winnego coś dało... Zerowa aktywność na forum. Duży minus ponieważ pomocnik nie tylko gra na sewerze i tam wypełnia swoje obowiązki. Powinien również uczestniczyć w życiu serwera. Pokazał byś w ten sposób jak w rzeczywistości wygląda twoje dogadywanie sie. Poznalibyśmy też odrobinę twój charakter, bo ja na ten przykład nie wiem o tobie nic więcej niż to co napisałeś w podaniu. Ja jestem (teraz) na Nie. Ale mam takie jakieś przeczucie, że jesteś dobrą osobą do tej funkcji. Jeśli to podanie zostanie odzucone: - Udzielaj się na forum. - Wyróżnij się na serwerze. Pokaż że jesteś... - pamiętaj o odczekaniu przynajmniej jednego miesiąca przed złożeniem kolejnego podania.
Jestem na Nie. -Nie udzielasz się na forum. -Podanie ubogie. -Rzadko widzę Cię na serwerze, a jak już jesteś to nie widziałem abyś pomagał. -Nie posiadasz umiejętności posługiwania się forum. Powodzenia za miesiąc.
Jestem także na Nie Tak jak powiedzieli moi przedmówcy (nie wiem jak się pisze ) nie udzielasz się na forum oraz na serwerze. Rzadko Cię widuje. No samo podanie jest spójne, ale brakuje tu paru wątków, które nie są dokończone. Powodzenia #PisaneNaTelefonie
Okej, teraz przeszedł czas na moją wypowiedź... Podanie jest nawet OK, ale lekko ubogie, zupełnie mnie nie przekonuję. Parę błędów, warto zwrócić na to uwagę. Tutaj musisz powiedzieć na jakich serwerach na CA gracz najczęściej. Chodzi o te "podserwery", czyli np. survival, crative. Nie chodzi o podawanie innych serwerów MC. Myślę, że staż w MC jest okej. Staż na serwerze też masz spory (większy ode mnie), ale tak naprawdę zobaczyłam Cię dopiero wczoraj. Może miałeś inne nicki? Jak tak, to warto jes wymienić. Twojego zachowania tak do końca nie możemy ocenić, bo z tego co widzę, to zacząłeś się odzywać dopiero wczoraj. Jak na razie wydajesz się być bardzo sympatyczną, kulturalną i miłą osobą. Zauważyłam też, że próbujesz pomagać, co jest bardzo dużym plusem. Na dzień dzisiejszy jestem neutralna. Mam nadzieję, że się nie poddasz i następne podanie bardziej dopracujesz i poprawisz błędy. Wykaż się, daj się poznać, bądź aktywny na forum. Pamiętaj, że następne podanie możesz napisać dopiero za miesiąc
Bez statusu Pomocnika także pomagać. Można być zwykłym graczem i też można pomagać. Ortografie to Ty też masz niezłą. Wiesz co do są zdania? Umiesz odróżnić zdania od punktów? Wydaje mi się, że nie skoro piszesz takie bzdury. I znowu..., do pomocy nie potrzebny Ci pomocnik. Ranga Pomocnik to tylko formalność i wyróżnienie osoby która zachowuje się wzorowo, a gdy była graczem wychodziła "po za program", czyli pomagała więcej niż inni, dlatego dostała się do ekipy serwera. Już powtórzenie. Na teście już miał byś minus jeden punkt. Warto czasem rozwinąć wypowiedź na tyle, żeby nie stwarzała powtórzeń w podaniu. W dodatku w podaniu jest tyle błędów, że nie można ich zliczyć na palcach, bo ich by po prostu brakło. Gram tu od 2 lat i nigdy nie widziałem twojego nicku, dopiero wczoraj go ujrzałem gdy próbowałeś na siłę "pomagać" graczom i starałeś się być zauważonym przez Ekipę/Administracje.
Hmmm... jak ja lubię komentować podania Będę szczera - gram na Craftapple na innym koncie na survivalu i creative - NIGDY CIĘ NIE ZAUWAŻYŁAM. Nie widziałam również pomocy z twojej strony Ja aktualnie jestem na NIE