Wiem, że ciągle piszę posty w Przywitaj się, ale postanowiłem się zmienić, POWRACAM TERAZ, ponieważ szczerze mówiąc nie wytrzymałbym bez mc XDD. Chciałbym przeprosić administracje za moje zachowanie, za obraze. Za moje dziwne zachowanie, i przyznam się, że w przeszłości byłem w ironii BAAARDZO zdowniony. xD Wszystkim dokuczałem, niszczyłem budowle na świetlicy szkolnej itp. I nie miałem kolegów, trochę się od tamtego czasu zmieniłem i nie dokuczam już innym. Kiedy zacząłem grać na serwerze CraftApple w 20.12.2016 dużo ludzi mnie lubiłdkąd dostałem perma zacząłem grać na multikontach, wymienie te, które pamiętam: PeaSHunter, BlackGuyPL, NoHaxJustPiggy, BendyPL, JacobTheAngel, MinecraftRaichu, ExplodingSausage, Staszaq, Wojskowy_Steve, RudyKuba, PolishSteve, Pikachu75, ElitarnyGamesPL, SpiderGamess, MuminekGaming, DAPH_E, WallePL, Kenishii. Wykupiłem UB za 10zł w przecenie -98%. I wtedy zacząłęm się dziwnie zachowywać. Ale postanowiłem to zmienić, i mam nadzieję, że mi wybaczycie za to wszystko . Pozdrawiam, StaszakowskiPL (Nowy mulciak już niedługo <3!)
Mam takie zapytanie. Ile razy jeszcze będziesz odchodził a potem znowu powracał mówiąc że sie poprawisz?