MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

komenda /helpop

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika exploding_tnt111, 22 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam, i dzisiaj chciałbym złożyć propozycje dotyczącą komendy /helpop, która miała by na celu pomaganie graczom w przypadkach gdy:
    -Ktoś Reklamuje Inny Serwer: /helpop reklama
    -Gdy ktoś używa wspomagaczy: /helpop cheater
    itd.
    Wiem, iż istnieje możliwość zgłaszania graczy na forum, lecz nie wszyscy potrafią nagrywać/robić ss, by kogoś zgłosić, więc myślę że ta inicjatywa jest naprawdę dobra.
    Administracja nie zareaguje wtedy od razu, lecz przyśpieszy to postępowanie z banowaniem graczy.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Powiedz mi w jaki sposób byś dostarczał dowody w takiej sytuacji ?
    Bo rozumiem, że komenda miałaby zastosowanie w momencie gdy nie możesz napisać do nikogo z Ekipy/Administracji na /m. Czyli nikt z Ekipy/Administracji nie widziałby tego zajścia.

3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Komenda /helpop jest dobrym rozwiązaniem na serwerach typu: hardcore, ze względu na częste używanie przez graczy różnych typów wspomagaczy.
    Na tym serwerze proponowałem już coś takiego Administratorowi, lecz on zdecydował: "to była by kara boska dla ekipy".
    Po części jest to prawda, bo nagminny spam wywoływany przez dzieci za pomocą tej komendy byłby nie do ogarnięcia.

Byłoby to fajnym urozmaiceniem, lecz tak jak napisałem wyżej, byłoby to nie do ogarnięcia.
    Cóż z tego, że jeden napisze, że gracz ma wspomagacze typu "KillAura"...
    Drugi zaraz będzie spamował, że jakiś gracz zabija go w domku, bo sobie ustawił /sethome.

Jak dla mnie pomysł fajny, ale nie do wprowadzenia na tym serwerze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę