Witam. W dniu 06.03.16r. (niedziela) o godzinie 20:00 Ogłaszam konkurs ! Konkurs będzie polegał na kareoke każdy będzie mógł wybrać sobie muzyke i ją będzie musiał zaśpiewać (Całą) Każdy będzie mógł brać udział w konkursie Nie patrzymy na wiek itd. 1 Miejsce Będzie > 6 koksów, 5000 Apple Coins, 32 diamentów 2 Miejsce Będzie > 3 koksy, 2,500 Apple Coins, 16 diamentów 3 Miejsce Będzie > 1 koks, 1000 Apple Coins, 8 diamentów Zapraszam do udziału w konkursie. Kanał będzie nazwany mati1x1 i Czekamy na kanale Poczekalnia Potem będzie przsłuchania.W jurze Będą 3 osoby Zawieszam muzykę Justina Bibera i jakiś dziwnych piosenek rasistowskich. Piosenka z tekstem nie będzie Włączona proszę się patrzeć na tekst na http://www.tekstowo.pl/ Będzie bot który przez niego będzie puszczana muzyka. Proszę żeby się zgłosić się na PW (do mnie) Będzie potrzebna nazwa piosenki. Dziękuje i pozdrawiam
Niestety ze strony Administracji Ts3 nie możesz liczyć na wsparcie, ponieważ tego samego dnia i o tej samej godzinie odbędzie się spotkanie Ekipy Ts3
Konkurs odbędzie się dn. 06.03.16r. W niedzielę o godzinie 20:00. Dziękuje i Zapraszam do udziału w konkursie! (kareoke)
*************************************************************************************************************************************************************************************Wyniki Konkursu!*********************** Pierwsze miejsce zajmuje nasz ptaszek Kruku ! ! ! ******************************************************* Drugie miejsce zajmuje ThreeEyedMaster ! ! ! ******************************************************* Trzecie miejsce zajmuje nikt. ***************************************************** Z miejsca numer 3 itemy i pieniądze zostaną rozdane na spawnie. ThreeEyedMaster, Kruku są proszeni do zgłoszenia się ze mną na survivalu. Dziękuje i pozdrawiam ! ! !
No cóż nie każdemu jest pisane, aby zająć pierwsze miejsce. Gratuluję Krukowi, którego umiejętności wokalne darzę wielkim szacunkiem. <3 Dałem z siebie wszystko, ale najwidoczniej to nie wystarczy. Popracuję jeszcze nad sobą i wystartuję za rok !! 8)p Trzymajcie się !! <mam_pomysl> Poniżej utwór, który wykonywałem x) Hey - A Ty ? [video=youtube]https://youtu.be/JAufHuPFGrM[/video]