MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Marcus Persson

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika markuspersson, 11 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. markuspersson

markuspersson Gość

1. Nick:Notch
    2. Wiek:37
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3:Nie wiem , wole Mumble
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl:Nie, przybyłem tylko i wyłącznie na skargę. (Cytując moi amerykańscy prawnicy dobierają wam się właśnie do dupy, zadzwońcie do Phil'a Spencera)
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3:Nie , wspominałem już ,że ts to przeżytek , wolę mumbla , ts jest dla plebsu.
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego:Nie, ale takowego możecie dostać od Lecha Krzysztofa Paprzyckiego, tj sędzia najwyższy izby karnej.
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Znam tylko javę, czyż to nie najważniejszy język.
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie i nie zamierzam , tym bardziej non profit, jak przejdzie mi chandra to może sypnę groszem na ten przybytek.
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:
    10. Dlaczego Ty:A dlaczego Wy ? Ja mam zajęcie, i do tego za Dollary, takie czasy Not even close baby! Dobrze , że sprzedałem te Klocki.
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:Śmierdziuszek , Pierdziuszek oraz Pan Prokurator Dziura w Dupie.
    12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:pewnie jakieś takie ,adekwatne do jego inteligencji. Np. Odgarnianie mojego podjazdu ze śniegu w zimie, polerowanie mojego berła, tudzież butów,a i zapomniałbym o kawce, lubię z mlekiem , trzy łyżki cukru, mleczko ma być półtłuste. Najlepiej szwedzkie 2,3 % tłuszczu inaczej mam wzdęcia.

Reklama
  2. RETARD

RETARD Gość

RE: 1. Nick: 2. Wiek: 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 4. Czy grasz na serwerach cr

JESTEM NA TAK!!!!!!!

3. markuspersson

markuspersson Gość

RE: 1. Nick: 2. Wiek: 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 4. Czy grasz na serwerach cr

A ja za a nawet przeciw !

4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Świetne podanie, 3x na Tak.
    Wątek do zamknięcia.

5. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0