MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

ola07

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ola07, 1 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ola07

ola07 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Aleksandra
    Dokładny nick w grze: ola07
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej czasu spędzam na Survival, do 5-24h
    Data urodzenia: 2004.07.14
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2015 wersja 1.7 do 1.8.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015.03.29
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłam karana ani banowana.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach w szczycie: Tak pełniłam funkcje jako Vice Administratora.
    :Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple Nic bym nie chciała zmieniać na CraftApple.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma uprawnienia do komendy /kick nick-wyrzuca gracza z servera
    /mute nick-24h 7 days 10min
    Pomocnik ma obowiązek takie jak: pomagać moderatorom w ograniu czatu, Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora,
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umiejętności współpracy z ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Mam 11 lat, za 7 miesięcy będę miała już 12 lat. Umiem programować i instalować różne programy. Dobrze radze z informatyki. Umiem bardzo dobrze pływać i nurkować. Moim zodiaku jest rak.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę