MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Panstachu321

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Panstachu321, 6 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    1. Imię : Wojciech

2. Dokładny nick w grze : Mój nick to Panstachu321

3. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na, których serwerach najczęściej : Potrafię spędzić od jednej do nawet sześciu godzin i mogę grać tylko w weekendy oraz dni wolne od szkoły np. ferie, wakacje itp. Najczęściej i najchętniej przebywam na Survivalu rzadziej na Creative.

4. Data urodzenia : Urodziłem się 12 czerwca 2003 roku.

5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja : Moją przygodę z grą Minecraft zacząłem w 2011 roku (był to Minecraft demo) nie pamiętam na jakiej wersji. Następnie kiedy koledzy mi pokazali pownego Launchera Minecrafta zacząłem grać na Multiplayer oraz co za tym idzie na Craft Applu na wersji 1.8.8.

6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApplu : Na serwerze zacząłem grać prawdopodobnie we wrześniu 2015 roku.

7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze gry lub forum : No niestety miałem BANA za użytkowanie wspomagaczy PvP za, którego naprawdę ale naprawdę przepraszam! Miałem także kicki oraz mute głównie za netykietę za, którą także bardzo przepraszam i obiecuję że się więcej to nie powtórzy.

8. Co chciałbyś zmienić na CraftApplu : Jako Pomocnik mam do dyspozycji dodatkowe 2 komendy więc jako tako natrętnych cziterów i reklamatorów (których bym się pozbył) nie mógłbym banować lecz mam obowiązek zgłaszać nie tylko jako Pomocnik ale i normalny gracz.

9. Jakie uprawnienia i obowiązki ma Pomocnik?
    Pomocnik ma :
    Obowiązek :
    -Zgłaszać wszelkie bugi oraz błedy do ViceAdministratora oraz Administratora
    - W większym stopnim niż Moderator ogarniać czat
    - Pomagać nowym graczom w ogarnianiu komend
    - Być aktywnym na forum
    - Wykonywać polecenia Moderatora, ViceAdministratora i Administratora.
    Uprawnienie
    Dodatkowe 2 komendy niż gracz a mianowicie
    -/kick ta komenda służy do wyrzucania gracz za np. netykietę
    /kick Panstachu321 netykieta
    Oraz
    -/mute ta komenda wycisza gracz (gracz musi zostać wurzucony 3 razy przed wyciszeniem)
    /mute Panstachu321 10s 10min 7day
    Pomocnik nie może faworyzować swoich znajomych! ! !

10. Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem
    Od ok. 4 miesięcy naprawdę zapragnąłem zostać pomocnikiem dlatego bardzo się staram więc nie klne oraz jak jestem na serwerze to pomagam innym.Czasmi widuje odbijających się pomocników oraz gdy czasami nie ma nikogo z Administracji inni klną a ja nie mogę nic z tym zrobić. Chciałbym dodać że moim wzorem do naśladowania jest ThreeEyedMaster ;)

11. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty
    To zależy od konfliktu.
    Przykład 1
    Jeżeli jakiś gracz wyzywa innego to go wurzuce oraz zaradzę wpisać drugiej osobie /ignore
    Przykład 2
    Jeżeli 2 graczy się nawzajem wyzywa to ich wurzuce. Jakby nadal nie przestawiali się wyzywać po mimo kicków to ich wycisze

12. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi
    Sądzę że tak. Na serwerze dobrze się dogaduje ze znajomymi oraz w życiu prywatnym dobrze się dogaduje z przyjaciółmi.

13. Opisz swoją osobę
    Mam na imię Wojciech, mieszkam w Nowym Targu. Misto to liczy ok. 33 000 mieszkańców a także jest stolicą Podhala. Jestem osobą pracowitą, zaufaną, miłą, ciepłą, uczciwą, lubiącą zawierać nowe znajomości oraz także lekko upartą czasami nawet nie cierpliwą. Interesuję się motoryzacją, leśnictwem oraz rolnictwem. Lubię góry i ich widok mnie uspokaja. W przyszłości chciałbym zostać rolnikiem, mechanikiem samochodowym lub drwalem. Mam dwie siostry Adę i Emi, które niekiedy są naprawdę miłe a niekiedy jakby chciały to by mi łyżeczką oko wydłubały. Moimi ulubionymi porami roku jest zima oraz lato. Moim hobby jest zbieranie krzemieni głownie w woj. Świętokrzyskim. Moja kolekcja teraz liczy ok. 1679 szt. Od maja do września jeżdżę do babci kosić trawę. W tym roku babcia kupi podkaszarkę więc będzie się trzeba nauczyć ją obsługiwać a w zimie to jeżdżę odśnieżać. W ferie prawdopodobne jadę z tatą do wujka na wycinkę lasu.

14. Określ swoją dyspozycyjność
    Od poniedziałku do piątku jestem dyspozycyjny od ok. 14:00 lub 15:00 a w weekendy wcześniej. Mogę podać Skype, Facebook'a oraz mój numer telefonu a kiedy kupię słuchawki to nawet na Ts.

15. Umotywowanie podania
    Mam nadzieję że moje podanie zostanie zaakceptowane bo naprawdę się nad nim starałem. Jeżeli się nie uda to spróbuję za miesiąc. Cały zeszyt 16 kartkowy został napisany na brudno przed napisaniem podania.
    Z góry dziękuję chociaż za przeczytanie tego podania.
    Panstachu321

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Nie takie było pytanie.

Nie ? Przeczytaj regulamin jeszcze raz :).

Często jesteś na serwerze, ale ta pomoc jaką niesiesz jest ona naprawdę minimalna, stać cie na więcej. Musisz udowodnić, że po incydencie z banem, się zmieniłeś, pokaż, że ci zależy. Powodzenia.

3. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    + Często jesteś w grze.
    + Masz miły charakter.
    - Używałeś cheatów, a od takiej osoby wymaga się troszkę więcej, niż od przeciętnego gracza. ;)
    - Czasami widuję Cię podczas kłótni z innymi graczami, gdzie nie oszczędzasz słów. Możliwe, że są to tylko wyodrębnione przypadki, no ale cóż zrobić.
    - Umotywowania pisze się nieco.. inaczej.
    Jestem na neutral.
    @EDIT : Pamiętaj, że startując na pomocnika nie robimy tego na zasadzie ,,Ten się dostał, więc ja też muszę".

4. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Hate_you JohnRambo i _TheBonnie_ są w ekipie więc ja też spróbowałem
    Ale i tak dzięki za ocenę

Jazminola Podaj datę kiedy pisałem wulgarne słowa na innych bo nie wiem czy wiesz ale od ok. 2 miesięcy nie napisałem ani jednego wulgarnego słowa na czacie globalnym.
    Ale i tak dzięki za ocenę

Jazminola wiem bo pisałem o tym z Three. Nie chodzi mi oto że skoro oni sie dostali to ja też muszę tylko skoro im się udało więc ja też spróbuje.

5. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Witaj ;).
    - Miałeś bana.
    - Niewygodny czas przebywania w grze.
    + Jesteś miły i potrafisz się odwdzięczyć za okazaną ci dobroć.
    + Na chacie raczej pomagasz.
    + Długi staż na CA.
    ps. jeżeli gracz miał już wcześniej muta do dostaje kolejnego dłuższego kicki się nie zerują ;)
    Poza tym jestem na TAK.
    Powodzenia ;)

6. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    JohnRambo, dzięki za ocenę. Oraz dziękuję za tą informację, poprawił bym to ale potem mogą być problemy :)

7. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    @Panstachu Nie nabijaj proszę postów pod podaniem :).

Reklama
  8. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Boże Święty..

Lubię Cię, ale z tym słodzeniem i wzorem do naśladowania to przesadziłeś. Gdyby mi przyszło naśladować tego Administratora, to wolałbym już strzelić sobie w łeb niż upodabniać się do niego.

Nie lubię tzw. lizania dupy, ale znając życie Kandydatura zostanie przyjęta, bo kto nie lubi być lizany w dupcię?

No cóż..

9. Al_eksander

Al_eksander Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Cześć Panstachu321,
    Moim zdaniem twoje podanie powinno zostać zaakceptowane przez administracje.Pisze to z małą niechęcią ponieważ też chciałbym być pomocnikiem na tym serwerze. :D
    Pozdrawiam,
    Al_eksander

10. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety biorąc pod uwagę Twoją przeszłość na CA w połączeniu z wynikiem kilkudniowych testów uniemożliwia przyjęcie Cie w tej chwili do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Nie obawiaj się pomagać na czacie, nawet jeśli miałbyś napisać odpowiedź jako drugi. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę