Hej... dzisiaj oficjalnie odchodzę z serwera CraftApple. Powód ? Dostałam Moderatora na innym serwerze, i nie mam czasu już na ten. Za grę chciałam podziękować wszystkim graczom =3 _superliwia_ - Dziękuje Ci za nasze walki ;* SnowGirlsFun [sorki, jeśli przekręciłam nick] - Jesteś miłą osobą ;d Agatie - Dziękuje Agatie, za ozdobienie domu i pogawędki ;3 _TheBonnie_ - Dziękuje Ci za wybudowanie mojego ślicznego domku, który można zobaczyć na moim /p home NataliaPolskax-D ;3 Weeby - Miło się grało ;-) koniczynka - Dzięki za wygłupy, ratowanie bobasów ;p Sznajper202 - Heh, mój ziomek ;3 _ToyMangle_ - Dzięki tobie i Nitro poznałam dużo ciekawych budowli ;P ;-) minaaaa - ;-) dzięki za rozmowy na skype ;D Abi - Gang Ślicznotek Ania_12 - Fajna osoba ;-D oraz Motylekx-D1 - modelka Przepraszam, jeśli o kimś zapomniałam. Miło się grało na CraftApple, będę Was polecać znajomym ;-) Pozdrawiam
Smutno, miła z Ciebie osóbka Szkoda, że odchodzisz dla innego serwera, ale rozumiem- obowiązki. No cóż... Żegnaj i powodzenia w pełnieniu nowej funkcji
Smutno że odchodzisz Wpadnij na CraftApple kiedy będziesz mieć wolny czas Pozdrawiam ZierolskiPL i życze ci sukcesów w życiu [hr] Smutno że odchodzisz Wpadnij na CraftApple kiedy będziesz mieć wolny czas Pozdrawiam ZierolskiPL i życze ci sukcesów w życiu