Dokładny nick w grze:101210 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Do 5h dziennie Ile masz lat:13 w Listopadzie skonicze 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival Jak długo grasz w Minecraft: 2 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 edycje Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Administratora Czy znasz komendy Pomocnika : ./kick (nick) Dlaczego Ty: Ponieważ jestem godnym zaufania człowiekiem kiedy ktoś mnie prosi o pomoc udzielam jej Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem miły i spokajny ale gdy ktoś mnie wnerwi to ma wielki problem.Uwielbiam Trolować innych graczy jak i członków rodziny.Uwielbiam w Minecrafcie robić kopalnie. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: tak Wymień kilku członków ekipy: LikeThatBoss Puma_Poland Yumi Jakie obowiązki ma Pomocnik: pomagać graczom i Administratorom w ulepszaniu servera.
Jestem na NIE, podanie masakryczne. Krótkie i napisane "Masz i daj pomocnika" Nie udzielasz się na forum jak i nie pomagasz w grze.