And another one - Imię: Milena Dokładny nick w grze: ColdGreenEyez Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Różnie to bywa. Najczęściej na grę mogę poświęcić od 1 do 2 godzin. Okazjonalnie w Weekend od 3 do 6. Tryb[y] na których najczęściej bywam to prawdopodobnie Sky Block & Survival. Czasem, kiedy mi się znudzi palenie świń na SB zajrzę co się dzieje na trybie Kreatywnym. Data urodzenia: 2003.26.09 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Końcówka 2014, wikipedia prawi iż była to wersja 1.8 Beta. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zakładam, że gdzieś koniec Grudnia 2016'ego, bądź tegoroczny Styczeń. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie i mam nadzieję że tak pozostanie. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, aktualnie nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Po pierwsze - podejście graczy do siebie. Najbardziej z tego bolą mnie odzywki typu "TWOJA STARA!" bądź "Idź się zabić." Po drugie - wprowadzenie bardziej wymagającego poziomu trudności na trybie SV. Po trzecie a zarazem ostatnie - wprowadzenie nowej Cenzury, co by było kamieniem milowym na chat'cie, z uwagi na częste je łamanie przez graczy. Rzecz "na wagę złota" że się tak wyrażę. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: Pomagać członkom E&A, Zgłaszać wszelkie napotkane bugi/usterki/niedogodności do administracji, Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśnić działanie komend i ich zastosowanie i pomóc im odnaleźć się na serwerze, Udzielać się na forum oraz w grze, Wykonywać wszystkie dodatkowe czynności bądź polecenia wskazane przez rangi wyższe. Uprawnienia: /kick Np. ColdGreenEyez <Powód> - "Wykopuje" danego gracza z serwera. /tempmute ColdGreenEyez <Czas Trwania> [Powód] - Wycisza gracza, inaczej mówiąc "zaszywa mu usta" na określony czas. /unmute ColdGreenEyez - Anuluje kare. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Że tak to ujme, od jakiegoś czasu szukam jakiegoś zadania bądź zajęcia, które pomogło by mi go zagospodarować. Więc czego chcieć więcej niż tylko wykorzystać ten czas na cel czegoś pożytecznego? A że już z reguły nie mam za wiele niż obserwowanie chat'u w grze, więc jak już powyżej wspomniałam - jaka przeszkoda stoi mi na drodze aby tego nie wykorzystać w dobrym celu? Cały czas staram się pomagać bez mojej upragnionej rangi "Pomocnik", jednakże ta ranga bardzo, ale to BARDZO ułatwiła by mi to zadanie. Ale, wspomniana powyżej rzeczona ranga pozwoliłaby mi na poszerzenie horyzontów działania mającego na celu wspieranie innych i pilnowanie przestrzegania regulaminu przez graczy. Nie zależy mi w tym podaniu na jakiejś szczególnej wpływowości czy popularności, tylko na działaniu na rzecz serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Otóż sposobami nie muszę się zamartwiać, bo mam ich aż za dużo. Natomiast - kiedy konflikt już się rozpoczął przed moją interwencją , postaram się go załagodzić w tak dużej mierze jak tylko potrafię, a problem sam się rozwiąże. <Przynajmniej tak jest w ogromnej ilości przypadków> Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, często działam w grupie/ach. Jeżeli nawet się między sobą się nie dogadujemy, zawsze potrafię znaleźć z taką osobą/ami wspólny język. Opisz swoją osobę: Ugh. Jak ja tego punktu nienawidzę, co prawda drugi raz piszę podanie ale od razu mi nie podpadł. No ale już trudno - Nie przepadam za opisywaniem siebie, jak i również innych istot, czy rzeczy na czyjąś prośbę, bądź "widzi mi się.". W życiu codziennym w domu jak i pośród ludzi obcych staram się pozostać osobą mało wybuchową, jak i również uprzejmą, miłą oraz ustępliwą. Według opinii innych ludzi - jestem bardzo pomocną osobą, która pomaga prawie zawsze, chyba że mnie nie ma to akurat wtedy nie. Wykazuję się dobrą pamięcią, ogromną inteligencją, dobrą, przynajmniej według niektórych, znajomością zasad pisowni języka polskiego jak i również niemieckiego oraz angielskiego. Z moich obserwacji wynika że, mam u pewnej części [przynajmniej 1/3] swego rodzaju "posłuch" co z czasem bardzo się przyda. Reasumując - jestem osobą przyjazną i opanowaną. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwości, których liczba jest nam nie znana. Granicą naszych budowli jest jedynie nasza imaginacja. Podoba mi się również intuicyjny system komend używanych na serwerze/ach, rozgrywka multiplayer, oraz możliwość miłego spędzenia czasu. Określ swoją dyspozycyjność: Pozwolę sobie przedstawić swoją dyspozycyjność w postaci harmonogramu tygodniowego: [Uwaga! godziny są podane według moich przypuszczeń, więc mogę się mylić, ale wątpię że godziny w których można by było się ze mną skontaktować były o 180 stopni inne niż te, które podałam] Poniedziałek - 7:00 - 8:45, 15:35 - 22:45 Wtorek - 7:00 - 8:45, 15:35 - 20:05 Środa - 7:00 - 7:20, 14:45 - 22/23:55 Czwartek - 7:00 - 10:45, 16:10 - 20:05 Piątek - 13:35 - 00:45 W weekendy może to wypadać różnie, dlatego że nie zawsze mogę je poświęcić na grę, gdyż się przeprowadzam i czasem aż nie wypada powiedzieć, że nie chce mi się posprzątać w nowym domu. Umotywowanie podania: Wielokrotnie, przynajmniej tak mi się wydaję, wspominałam że , uczestniczyć w tego typach działalnościach na rzecz serwera, mające na celu pomagać graczom bezinteresownie. Oraz równie ważnym czynnikiem jest to, czy aby na pewno przemyślałam przyjęcie na siebie obowiązków pomocnika. Decyzja była prosta: Tak, mam na to czas aby zająć się serwerem i aktywnością na forum/Nie, niestety nie posiadam tak dużej ilości czasu aby go poświęcić na rzecz serwera. Po moich refleksjach, doszłam do wniosku że spróbować nigdy nie zaszkodzi. Najwyżej wywalą mnie po 2 tygodniach z powodu nieaktywności, ale raz się żyję.
Niestety fakt, iż posiadasz nieciekawe multikonta, a w dodatku nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona permanentnie.