Dokładny nick w grze: Hatir Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-3h dziennie (w dni robocze) w wolne do 6h dziennie. Ile masz lat: 17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival <3 Jak długo grasz w Minecraft: od wersji 1.2.5 alfa (tak wiem, weteran. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2-3 tyg. Nie potrafię sprecyzować, ale serwer prezentuje taki poziom, że zostanę tutaj na długo Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Przestrzegam zasad Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, na skyland.pl (rezygnacja) i server prywatny gdzie grało 60 graczy. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): ./kick <nick> W przypadku gdy gracz spamuje, przeklina itd na czacie. Dlaczego Ty: Czytam czat, umiem pisać po Polsku i nie przeklinam. Nigdy nie nadużywam komend. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Witam. Nazywam się Adam Kowalczyk. Mam 17 lat i jestem typowym biol-chemem Od 4 lat uczestniczę w rekonstrukcjach historycznych.(WP 1939r. Wrzesień) i od kilku miesięcy gram w ASG razem z Trójmiejskim Wydziałem Szybkiego Reagowania - czyli TWSR "Gdańsk". Oczywiście podczas typowego dnia siedzę na minecraftcie Z reguły jestem osobą spokojną i poukładaną, trudno mnie zdenerwować w grze. Nie traktuje tego jako wirtualnego życia a rozrywkę Pozdrawiam całą administracje Super serwer! -Hatir
Podanie przekonuje, Na serwerze się udzielasz, Nie pamiętam abym Cie kiedykolwiek wyrzucił z serwera T-A-K Pozdrawiam pat277 !
Brakuje ci następujących punktów: Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wymień kilku członków ekipy: Jakie obowiązki ma Pomocnik: