MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Kamiler49

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kamiler49, 3 Styczeń 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kamiler49

Kamiler49 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Kamiler49
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić około 3h dziennie zazwyczaj aktywny jestem pod wieczór i w nocy ale po południu tez często bywam.
    Ile masz lat: Aktualnie mam 16 lat
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Głownie survival
    Jak długo grasz w Minecraft: Grałem od wersji 1.0 z nie dużymi przerwani dopiero w 1.5.2 przestałem i powróciłem w 1.6 i teraz 1.8.1
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na serwerze gram niedługo ale bardzo sympatycznie się tu gra :) myśle że gram już prawie 2 miesiąc.
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie dostałem bana ani nawet nie zostałem wykopany
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak na kilku serwerach byłem tego typu pomocnikiem a na na 1 modem i cos typu tutaj waszego vice admina :)
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick
    Dlaczego Ty: Ponieważ mam doświadczenia nawiązuje łatwo dobre kontakty z ludzi i chciałbym pomóc w ulepszaniu serwera :)
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem szczery i miły znam mniej więcej ludzi tutaj obserwuje zachowanie. Wiem co należy robić. Lubię pomagać, chętnie niosę pomoc kulturalny i może troszkę niecierpliwy :).
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Aktualnie nie znam żadnych może kilka jeśli chodzi o drzwi i cuboida mianowicie drzwi z innego rodzaju drewna niż dąb i ciemny dąb mimo cuboida mogą być otwierane przez innych obcych graczy
    Wymień kilku członków ekipy:
    Admini:Wioletta,XinfinitierX
    ViceAdmini: kshycho, MrAstar i adsone
    Mody:Bobikowski,XBlowUpX,Pearl,Phantom_Screw,Puma_Poland
    Pomocnicy: Aikoo,pat277,ThreeEyedMaster,RaddiPL,Viran123,Bizon,Sqirim,Sizimon,Marcinek7
    Z czego ja znam pat277 Sizimon Bizon ThreeEyedMAster, Pearl Aikoo Marcinek7 Phantom_Screw wszystkich vice adminow tylko adsone widziałem raz i Wioletty wgl a no i Infi
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    -Pomagać modom w ogarnięciu czatu
    -Pomagać graczom w problemach wyjaśniać komendy
    -Uczestniczyć w życiu serwera oraz na forum
    -Wykonywać dodatkowe zadania od adminów i innych
    -Zgłaszać wszelkie problemy na serwerze.

Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź :)

Reklama
  2. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę