Dokładny nick w grze: Kleksio12 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4 godziny w środku tygodnia, a w weekend 6-7 godz. Ile masz lat: 17 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival i Creative Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Ok. 1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Pełniłam również funkcję CzatModeratora na mc.craftapple.pl ale zostałam zdegradowana, ponieważ nie poinformowałam o wyjeździe. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Gram tu około rok i jestem obeznana na serwerze wiem co gdzie i jak. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kalina lat 17 i pół. Mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim, okolice Bydgoszczy. Interesuję się informatyką, weterynarią no i oczywiście grami komputerowymi. Jestem osobą cierpliwą i jak to się mówi "ogarniętą". Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie koniem przez drzwi. Na innym serwerze jeszcze bugowałam się w schodkach Wymień kilku członków ekipy: [Administrator] XInfiniterX, [ViceAdministrator] MrAstar, [ViceAdministrator] kshycho, [ViceAdministrator] adsone, [Administrator] Wioletta, ||Mod|| Pearl, ||Pomocnik|| pat277, ||Pomocnik|| Bizon, ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster. Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom i Administracji w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)