MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Kleksio12

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Kleksio12, 29 Styczeń 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kleksio12

Kleksio12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Kleksio12
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4 godziny w środku tygodnia, a w weekend 6-7 godz.
    Ile masz lat: 17 lat
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Survival i Creative
    Jak długo grasz w Minecraft: 4 lata
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Ok. 1 rok
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Pełniłam również funkcję CzatModeratora na mc.craftapple.pl ale zostałam zdegradowana, ponieważ nie poinformowałam o wyjeździe.
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    Dlaczego Ty: Gram tu około rok i jestem obeznana na serwerze wiem co gdzie i jak.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kalina lat 17 i pół. Mieszkam w województwie kujawsko-pomorskim, okolice Bydgoszczy. Interesuję się informatyką, weterynarią no i oczywiście grami komputerowymi. Jestem osobą cierpliwą i jak to się mówi "ogarniętą".
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie koniem przez drzwi. Na innym serwerze jeszcze bugowałam się w schodkach :D
    Wymień kilku członków ekipy: [Administrator] XInfiniterX, [ViceAdministrator] MrAstar, [ViceAdministrator] kshycho,
    [ViceAdministrator] adsone, [Administrator] Wioletta, ||Mod|| Pearl, ||Pomocnik|| pat277, ||Pomocnik|| Bizon, ||Pomocnik|| ThreeEyedMaster.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    - Pomagać moderatorom i Administracji w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Reklama
  2. Bleo120

Bleo120 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Nie.

3. Martyna228

Martyna228 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A ja jestem na tak ;)

Status tematu: