MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Kruku

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Xymor, 2 Lipiec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Imię: Michał

Dokładny nick w grze: Kruku

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie jestem w stanie przeznaczyć 2 do 3 godzin mojego czasu. Najczęściej przebywam na trybie Survival.

Data urodzenia: 28 listopada 1996 r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2011 r. na wersji beta 1.7.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: połowa 2015 r.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na Survival dostałem kiedyś kilka kicków za łamanie zasad netykiety.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wprowadziłbym nową edycję i zredukowałbym ilość ułatwień znajdujących się na spawn.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Obowiązki:
    > Pomagać moderatorom
    > Zgłaszać wszelkie problemy/bugi do administracji
    > Pomagać graczom w ich problemach, odnalezieniu się na serwerze oraz wyjaśniać działanie komend
    > Udzielać się na forum oraz w grze,
    > Wykonywać dodatkowe polecenia od osób wyżej rangą
    Uprawnienia:
    > /kick
    > /mute

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Z tego samego powodu, dla którego składałem ostatnio podanie. Po prostu odczuwam satysfakcję z pomocy zarówno graczom jak i administracji w ogarnianiu tych, którzy nie potrafią się odpowiednio zachować.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przede wszystkim postaram się zrozumień/poznać sedno problemu i spróbuję znaleźć rozwiązanie akceptowalne przez obie strony konfliktu.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Zdaje się, że tak. Prozaicznym przykładem może być gra WoT gdzie współpraca jest kluczem do zwycięstwa i wspólna gra polega głównie na niej.

Opisz swoją osobę: Na imię mam Michał i właśnie skończyłem liceum. Wybieram się na studia informatyczne i chcę w przyszłości założyć własną działalność. Moimi zainteresowaniami są komputery, filmy Sci-fi, ornitologia i (dogorywające już) pisarstwo. Chciałbym kiedyś wydać swoją własną książkę (a przynajmniej ją skończyć) oraz wziąć pod opiekę takiego oto szkraba:
    Poza tym chciałbym w końcu zabrać się za regularne prowadzenie kanału YT.

Określ swoją dyspozycyjność: Od poniedziałku do niedzieli w godz. 19-23. Kontakt przez GG.

Umotywowanie podania: Składam podanie by powrócić do ekipy. Strasznie się stęskniłem za CA. :)

Proszę o uchylenie podpunktu "a" regulaminu odnośnie osób powracających do ekipy.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Przyjazny Przyjazny x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Zamknięte na czas niejawnego głosowania na temat uchylenia podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. Regulaminu sieci Craftapple Network.
    Wynik głosowania zostanie podany w ciągu 24 godzin.

• Optymista Optymista x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Administracja nie zdecydowała się na uchylenie ww. punktu Regulaminu.

• Nie lubię x 2
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Użyteczne x 1
    • Kreatywny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę